“Mersin’de ihanet barınamaz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Mersin’de ihanet barınamaz”


 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin üzerinden isim vermeden İyi Parti yöneticilerine sert sözlerle yüklenerek “Mersin’de korkaklık yer bulamaz, ihanet barınamaz. Mersin’de vefasızlık kuluçkaya yatmamış ve yatmayacaktır” dedi.

Mehmet Nabi Batuk

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 1923 Toplu Açılış ve Temel Atma törenine katılmak için Mersin’e geldi. İl girişinde MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli tarafından karşılanan Bahçeli, ilk olarak MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti. Burada basına kapalı olarak gerçekleştirilen buluşmada Kocamaz ile 2 saatlik bir toplantı yapan Bahçeli daha sonra Cumhuriyet Alanı’nda toplanan partililerine hitap etti. Bahçeli’ye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Törenin açılış konuşmasını yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gerçekleştirecekleri projeleri anlattı. Özellikle kentteki tüm çevrelerin beklediği 1 / 1000’li Çevre Düzeni Planı’nını Çevre ve Şehircilik Bakanlığına onaya gönderdiklerini belirten Kocamaz, Ulaşım master planını da tamamladıklarını ve uygulamaya geçtiklerini kaydetti.   

MERSİN’DE VEFASIZLIK KULUÇKAYA YATMAMIŞ VE YATMAYACAKTIR

Sözlerinin başında Afrin operasyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, CHP’li Selin Sayek Böke’nin YPG ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Konuşmasının büyük bir bölümünü Afrin Operasyonuna ayıran Bahçeli sözlerinin devamında isim vermeden İYİ Partiyi Mersin üzerinden hedef aldı. Bahçeli “Mersin’de korkaklık yer bulamaz, ihanet barınamaz. Mersin’de vefasızlık kuluçkaya yatmamış ve yatmayacaktır. Çünkü Akdeniz’in görkemi Mersin dayanışmanın, paylaşmanın diyarıdır. MHP’nin belediyecilik vizyonu hizmetle yoğrulmuş insanımızı müreffeh bir gelecekte buluşturma arzusu ile dokunmuştur. Bizim belediyecilik anlayışımızda ötekileştirme yoktur. Eşit ve adil bir hizmet sunmak temel ilkemiz temel hedefimizdir. Belediyecilik kavrayışımızın harcı dik baş, tok karın ve mutlu yarın idealiyle karınmıştır. MHP’li belediyelerin olduğu yurt köşelerinde gece gündüz demeden çalışmak, üretmek, çare ve çözüm bulmak asıldır. Mersin Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil eder. Haysiyetli ve hizmetkar tutumu sayesinde parmakla gösterilen bir belediyedir”

“KIVRIM KIVRIM KIVRANSINLAR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin başarısını devam ettirmek için çalıştığını söyleyen Bahçeli, yine isim vermeden İYİ Parti yöneticilerini hedef alarak, “Başarı tablosu bizleri mutlu ederken, elbette birilerini de rahatsız ediyor. Varsın rahatsız olsunlar, varsın çekemesinler varsın kıvrım kıvrım kıvransınlar. Onlara diyecek tek sözümüz vardır. Herkes gider Mersin’e bunlar gider tersine; dünya dönse tersine, Mersin gitmez tersine. Mersin Doğru yoldan şaşmaz ve şaşırmaz. Mersin şaşıranlara, şımaranlara asla pabuç bırakmaz. MHP 2019 mahalli idareler seçimlerinde destan yazacak. Mersin’e şaşı bakanları, yoldan çıkanları, yolunu şaşıranları birkez daha mağlup edecektir. Partimizin yükselişini gölgelemeye, çalışanlarımızın kafalarını kuma sokmaları nafiledir. Gelecek ay yıldızlı bayrağın altındadır” diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA