‘EKSİK BİR ŞEY Mİ VAR’ SÖYLEMEDEN GİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘EKSİK BİR ŞEY Mİ VAR’ SÖYLEMEDEN GİTTİ


 

Tarsus ilçesinde düzenlenen konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü besteci ve yorumcu Hüsnü Arkan, gecenin sonunda dinleyicilerin ‘Eksik bir şey mi var’ şarkısını seslendirmesi çağrılarına yanıtsız kalması sevenlerini üzdü.

Mehmet Nabi Batuk
Şarkı sözü yazarı besteci müzisyen ve aşk şarkılarının en önemli isimlerinden Hüsnü Arıkan, Tarsus 75. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde sevenleri ile buluştu. Gönül yarası, Kırık Hava, Hoş geldin, Yağmurlar gibi sevilen birçok şarkısını dinleyiciler ile birlikte seslendiren Arkan hayranlarından tam not aldı. Konsere ünlü şarkısı Gönül Yarası ile başlayan Arkan, ayrıca 6 Eylül 1955'de çıkan olaylardan sonra İstanbul'u terk etmek zorunda kalan Rumlara atfen yazdığı ve Rumca’da özür dilemek anlamına gelen 'Signomi' adlı şarkısını da seslendirdi. Konserde ayrıca ünlü müzisyen Erkan Oğur ile birlikte Diyarbakır’da iki çatışmanın arasında kalarak katledilen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi anısına yaptıkları Tutuşsun şarkısını seslendiren Arkan, gecenin sonunda Tarsuslulara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin sonunda repertuarını sonlandıran Arkan’a sahneyi terk ederken bazı dinleyiciler ‘Eksik bir şey mi var’ şarkısını seslendirmesini istedi. Hayranlarının çağrısına duyarsız kalan Arkan, kulisin yolunu tutunca hayranlarını üzdü.   
TARSUS’TA DAHA ÇOK KONSER YAPILSIN
Müzik eleştirmenleri tarafından Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi besteci ve yorumcularından biri olarak gösterilen Arkan, şarkı aralarında yaptığı küçük konuşmalarda Tarsus’ta ilk kez konser verdiğini söyledi. Tarsus’ta çok az konser yapıldığı bilgisini aldıklarını ve üzüldüklerini ifade eden Arkan, “Ben ve arkadaşlarımız Tarsus’a ilk defa geliyoruz. Umarım bundan sonra burada daha çok konserimiz olur. Salon yetkililerinden duyduğumuz kadarı ile kentte çok az konser oluyormuş. Umarız bu konser ile birlikte yolu açmış oluruz” diye konuştu. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA