TEHLİKEYE DİKKAT! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEHLİKEYE DİKKAT!


 

Yüksek binalardaki levhalar korkutmaya devam ediyor

Mersin’de eskiyen ve uygunsuz yöntemlerle hazırlanan levha ve panolar tehlike yaratmaya devam ediyor. Son yaşanan olayda rüzgarın da etkisi ile yerinden çıkan levha korkuya neden oldu! Zabıta ve polis ekiplerinin yetersiz güvenlik önlemi alması tepki çekti. 

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’in Merkez Akdeniz İlçesinde her gün binlerce kişinin kullandığı çarşı merkezinde eskiyen ve uygunsuz yöntemlerle yapılan levha ve panolar tehlike yaratmaya devam ediyor. Son olarak yaşanan olayda etkili olan rüzgâr nedeniyle montajlandığı çatıda yerinden oynayan levha adeta faciaya neden oluyordu. Rüzgârın etkisi ile savrulmaya başlayan levha görenlerin şaşkın bakışları arasında yerinden oynadı. Bazı duyarlı vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye, zabıta ve polis ekipleri sevk edildi. 
Kameralarımıza da takılan görüntülerde ince demir köşebentlere sabitlenmiş branda levha tehlikeli bir şekilde sağa sola savrulmaya devam ederken zabıta ve polis ekiplerinin yeterli güvenlik önlemi almaması pes dedirtti. Üzerinde demir parçaları bulunduğu görülen ve rüzgarla adeta dans eden levhanın kopmaması büyük bir facianın önüne geçerken, olay yerindeki sivil vatandaşların bölgeden uzaklaştırılmaması ise saç baş yoldurttu. Çatıya çıkan itfaiye amirinin sokağı boşaltın çağrısını dahi yerine getirmeyen zabıta ve polis ekipleri adeta yaşanacak bir kazaya zemin hazırladı. Rüzgârla adeta dans eden levha ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile güvenli bir şekilde yerinden sökülerek aşağıya indirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA