BAL’DA ACI, TATLI, EKŞİ HAFTA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’DA ACI, TATLI, EKŞİ HAFTA!


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynayan Mersin ekipleri Mut İdman Yurdu, Anamur Belediyespor ve Silifke Belediyespor’dan 3 farklı sonuç geldi.

Mut İdman Yurdu, Akşehirspor deplasmanından 1 puan ile dönerken Anamur Belediyespor sahasında lider Serik Belediyespor’a 1-0 boyun eğdi. Son temsilcimiz olan Silifke Belediyespor ise ligin son sırasındaki Gölhisarspor’u 3-0 yenerek haftalardır giden kötü gidişe dur dedi.

BEKLENMEDİK SONUÇ
BAL 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Mut İdman Yurdu Spor deplasmanda Akşehirspor ile 1-1 berabere kaldı. Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nda Cumartesi günü saat 14.00'de başlayan karşılaşmada Mut İdman Yurdu ayağına gelen fırsatları değerlendiremeyince ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. 0-0 
İkinci yarıya mutlak galibiyet için çıkan  Mut ekibi ikinci yarıya da kötü başlayınca golü kalesinde gördü. Akşehirspor’lu Burak Gündoğdu’nun 51. Dakikada attığı golle 1-0 geriye düşen Mut İdman Yurdu maçta biraz daha baskı kurmaya başladı. Rakip kalede baskısını iyice arttıran Mut İdman Yurdu, 67. Dakikada Eray Baba ile durumu eşitleyen golü attı. 3 puanı çok isteyen Mut İdman Yurdu 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.90 dakika 1-1 ile sonuçlandı.

ANAMUR LİDER’E DİŞ GEÇİREMEDİ
Spor Toto BAL 7. Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Anamur Belediyespor lider Serik Belediyespor’a kendi seyircisi önünde 1-0 mağlup oldu. 
Bölgesel Amatör Ligi’nin 19’uncu hafta maçında karşı karşıya gelen maçta Anamur Belediyespor, kendi evinde lider Serik Belediyespor’u konuk etti. Şampiyonluğa oynayan rakibine diş geçiremeyen Anamur ekibi 56. Dakikada Samet’in attığı golle 1-0 geriye düştü. Maçı çevirmek için baskısını arttıran Anamur ayağına gelen fırsatları değerlendiremeyince sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
Aldığı mağlubiyet ile 26 puanla ligde 9.sırada yer alan Anamur Belediyespor bu maçı telafisi olarak  25 Şubat Pazar günü saat 14.00’te deplasmanda Kepez Belediyespor ile oynayacağı maçı görmeye başladı.

SİLİFKE GÜLE OYNAYA
Spor Toto BAL 7. Grupta mücadele MEDCEM Silifke Belediyespor 19.hafta maçında kendi evinde Gölhisarspor’u 3-0 mağlup etti. 
Kendi seyircisi önünde karşı karşıya geldiği maçta Silifke ekibi zayıf rakibine karşı rahat bir oyun sergiledi. Maça hızlı ve tempolu başlayan Silifke Belediyespor, Onur Aydın’ın 43. Dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da ataklarla başlayan Silifke ekibi, 50. Dakikada Necati Önal ve 58. Dakika İbrahim Gök’ün attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. 
Aldığı galibiyetle puanını 26 yaparak 8.sıraya yükselen Silifke Belediyespor böylece haftalardır kötü gidişe de dur demiş oldu. Gelecek hafta Pazar günü saat 14.00’te Sarayönü Belediyespor deplasmanında da 3 puan alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için büyük fırsat yakalamış olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA