BARO’DA KENDİRCİ YARIŞTAN ÇEKİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BARO’DA KENDİRCİ YARIŞTAN ÇEKİLDİ


 

Mersin Barosu Önce Baro Platformu tarafından gerçekleştirilen ön seçimin ardından ikinci tura kalan avukat Hakan Kendirci yarıştan çekildi. Platform Bilgin Yeşilboğaz başkanlığında oluşturulan tek liste ile seçime gidecek.

GİZEM EKİCİ

Mersin Barosu’nun geçtiğimiz dönem yapılan genel kuruluna iki aday ile girerek oylarını parçalayan ve başkanlığı Ali Er’e kaptıran sol, sosyal demokrat ve çağdaş avukatlar, genel kurul öncesinde tek aday, tek liste sloganıyla ön seçime gitti. Mersin Barosu Önce Baro Platformu tarafından gerçekleştirilen ve dört adayın yarıştığı seçimin ardından Avukat Bilgin Yeşilboğaz ve Avukat Hakan Kendirci ikinci tura kaldı. Mersin Barosu başkan adayının belirleneceği ikinci tur öncesi Avukat Kendirci yarıştan çekildiğini açıkladı. Önce Baro Platformu’na dilekçe yazan Avukat Kendirci dilekçesinde, “Başta komiteniz olmak üzere önseçime katkı sunan, katılan, şahsıma oy veren, vermeyen tüm meslektaşlarıma nezdinizde teşekkür ederim. Önseçimde ortaya çıkan tabloda, demokrasiye olan saygım ve inancım gereği ve 24 Şubat’ta Ankara’da hep beraber mesleğimize sahip çıkmak adına başkan adaylığı için ikinci tura katılmamayı uygun görerek seçilen başkan adayımıza ve diğer kurullara seçilen meslektaşlarımıza başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi. 

YEŞİLBOĞAZ’DAN KENDİRCİ’YE TEŞEKKÜR
Avukat Hakan Kendirci’nin yarıştan çekilmesinin ardından Mersin Barosu seçimleri öncesi Avukat Bilgin Yeşilboğaz tek aday olarak kaldı. Avukat Kendirci’nin aldığı kararın ardından kendisini tebrik eden Avukat Yeşilboğaz, “Mersin Barosunun değerli üyeleri, sevgili meslektaşlarım; Baromuzda uzun yıllar sonra yapılan ve büyük bir katılımla gerçekleştirilen ön seçim sonucunda bu cuma günü yapılacak 2. tura benimle birlikte kalan meslektaşım Av. Hakan Kendirci bu gün ön seçim komitesine vermiş olduğu dilekçesi ile demokrasiye olan inancı ve ortaya çıkan tablo nedeni ile 2. tura katılmama kararını bildirmiştir. Baromuzda birlik ve beraberlik adına verilmiş önemli bir karar olması nedeni ile kendisini kutlarım. Bu vesile ile ön seçim komitesine emeklerinden, ön seçimde aday olan meslektaşlarımı katılım ve katkılarından, ön seçim oylamasına katılarak mesleğe ve birlikteliğimize destek olan tüm meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Şahsıma gösterilen ilgi, güven ve destek için tüm meslektaşlarıma şükranlarımı sunarım. Bundan sonra hep birlikte mesleğimiz, baromuz ve birlikteliğimiz için eskisinden daha fazla çalışacağımızı beyan ederim. Süreçte, tüm zorlukların ekip olmanın derinlikli felsefesiyle nasıl aşılacağını, birlikte neleri başarabileceğimiz görmek beni daha da umutlandırıyor. Siz değerli meslektaşlarımla birlikte omuz omuza, aynı mesleği icra etmekten ve aynı baroda görev almaktan onur duyuyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA