SUNAY AKIN KADINLAR İÇİN GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SUNAY AKIN KADINLAR İÇİN GELİYOR


 

Mersin’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerle kutlanacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Kadınların iş gücüne katılımının artırılması için de çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, kadınların toplumsal ve kültürel alanlarda da daha fazla görünmesi için çaba sarf ediyor. Her 8 Mart'ta kadın haklarına, çalışma koşullarına, anneliğe ve kadınlığa dikkat çeken Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da düzenleyeceği etkinlik ile kadınlara kendilerini özel hissettirecek.

8 Mart 2018 Perşembe günü Kongre ve Sergi Sarayı’nda saat 14.00’da düzenlenecek etkinlikte şair ve yazar Sunay Akın, 8 Mart’a özel tek kişilik gösterisiyle sevenleri ile buluşacak.

Ayrıca Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde ’Kadınlara Adanmış Şarkılar’ konseri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün ruhuna uygun olarak seyircilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Belgesel tadındaki '8 Emek 8 Yürek' adlı kısa filmde de, farklı mesleklerden 8 rol model kadının hayat hikâyeleri anlatılacak. Kadınların bulundukları noktaya nasıl ulaştıkları, ne tür zorluklar yaşadıkları ve geçimlerini nasıl sağladıkları beyaz perdeye yansıtılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA