MERSİNLİ ÖĞRENCİLERE BEYAZ BAYRAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ ÖĞRENCİLERE BEYAZ BAYRAK


 

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Beyaz Bayrak Projesi’nde Mersin’de ilk kez MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 100 puan alarak ’Beyaz Bayrak’ almaya hak kazandı.

Okuldan yapılana açıklamaya göre; Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen 'Beyaz Bayrak Projesi'nde Mersin'de ilk kez MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 100 tam puan aldı.

Mersin'de bulunan 1145 okul içinden, 235 okulun almaya hak kazandığı 'Beyaz Bayrak' ile ilgili açıklamalarda bulunan Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, “MTOSB'de faaliyet gösteren firmalarımıza kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla çıktığımız yolda, ara eleman değil aranan elemanlar yetiştirmeye başladığımız okulumuzun hijyen açısından da böylesine önemli bir başarıya imza atması bizleri gururlandırdı. Bizler okulumuzda eğitim gören çocuklarımızın sağlıklı birer nesil olarak yetişmesi açısından elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Beyaz Bayrak Projesi'nde 100 tam puan alan okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Şu an 630 öğrencimiz ile eğitim ve öğretime devam ediyoruz. Hedefimiz öğrenci sayımızı yukarıya çekerken, kaliteden ödün vermeden Mersin'e aranan elemanlar yetiştirmek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA