NEFESİ YETMEDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NEFESİ YETMEDİ!


 

TFF 2. Lig’de deplasmanda Sivas Belediyespor’a konuk olan Mersin İdman Yurdu karşılaşmanın bitimine 8 dakika kala kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup oldu.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lige yönetim ve mali krizle başlayan, aldığı puan silme cezaları nedeniyle ligin bitimine 13 hafta kala 3. Lige düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu, 25. haftada şampiyonluk mücadelesi veren güçlü Sivas Belediyespor’a konuk oldu. Geçtiğimiz haftalara oranla gençlerden oluşan kadrosu ile Sivas Belediyespor önünde dirençli bir futbol sergileyen Kırmızı-Lacivertliler ilk yarıyı 0-0 eşitlikle kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da dirençli bir futbol oynayan Mersin İdman Yurdu’nun gençleri 12 hafta sonra puana çok yaklaştı. 82. dakikaya kadar oyunu 0-0 götüren Mersin İdman Yurdu, Ali Aydın’ın golüne engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve 25. maçında 24. mağlubiyetini aldı. 

Stat: Muhsin Yazıcıoğlu 
Hakemler: Semih Kurt xx, Serkan Güler xx, Tamer Okuldaş xx 
Sivas Belediyespor: Osman xx, Samet xx, Fatih xx, İlker x (Seyid Ahmet dk. 78 x), Abdullah xx, Ahmet xx, Hüseyin Bak xx, Tunay xx, Ali xxx, Niyazi x (Eren dk. 54 x), Sinan x (Hakan dk. 71 x) 
Mersin İdmanyurdu: Yunus xx, Kudbettin xx, Bekir xx (Enes dk. 69 x), Mert Arabacı xx, Batuhan xx (Abdurrahman dk. 86 ?) Emir xx, Hüseyin Dalmış xx, Emre xx Doğukan xx, Emre xx, Oğuzcan xx (Mustafa dk. 82 ?) 
Gol: Ali (dk. 80) (Sivas Belediyespor) 
Sarı kartlar: Abdullah (Sivas Belediyespor), Batuhan, Mert Arabacı, Enes (Mersin İdmanyurdu)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA