VALİ SU, GAZİ POLİSE ŞAHİT OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU, GAZİ POLİSE ŞAHİT OLDU


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, 21 Ağustos 2016 günü Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde bölücü terör örgütü üyeleri tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu görevi başında yaralanarak Gazi olan Polis Memuru Erdoğan Güneş’in düğün merasimine katıldı.

Toroslar ilçesi Vista Center’de düzenlenen merasime Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra; Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Düğün merasiminde Tuğba ve Erdoğan çiftinin nikâh şahitliğini Vali Ali İhsan Su ile birlikte Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne yaparken, çiftin nikâhını ise Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna kıydı. Nikâh töreninde evlilik cüzdanını Tuğba Güneş’e veren Vali Su, genç çiftin yaşamlarını saygı ve sevgi çerçevesinde sürdürmelerini dileyerek, merasimin her iki aileye de hayırlı olmasını temenni etti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA