VATANDAŞ: AKMIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VATANDAŞ: AKMIYOR!


 

MESKİ’nin, arıza nedeniyle 4 Mart günü Mezitli, Toroslar, Yenişehir ve Akdeniz’de dün öğlen saat 12:00’ye kadar su verilemeyeceğini açıklamasına rağmen 48 saati aşkın süre pek çok bölgeye su verilememesi tepkiye neden oldu!

GİZEM EKİCİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü D1-D2 içme suyu depoları arasında Ø1000’lik borunun yapımı esnasında meydana gelen arızyı gidermek için Mezitli, Toroslar, Yenişehir ve Akdeniz ilçelerinin bazı mahallelerinde içmesuyu kesintisi uyguladı. MESKİ’den yapılan açıklamada, “D1-D2 İçme suyu depolarımız arasında Ø1000’lik borunun yapımı esnasında arıza meydana gelmiştir. Bağlantı çalışmalarımız devam etmekte olup, 5 Mart Pazartesi saat:12:00 ‘e kadar Mezitli İlçesinin tamamına, Akdeniz ve Toroslar ve Yenişehir İlçesinin bazı mahallelerine su verilemeyecektir.Su kesintisi yaşayacak mahalleler: Alsancak, Sağlık, Demirtaş, Turunçlu, Turgut Türkalp, Osmaniye, Tozkoran Selçuklar, Kurdali, Çavuşlu, Çukurova, Okan Merzeci, Aydınlıkevler, Dumlupınar, Cumhuriyet, Barboros, Akkent, Eğriçam, Güvenevler, Bahçelievler, Hürriyet, Limonluk, 50.Yıl, Menteş, Fuat Morel, Afetevler, Kocavilayet, İhsaniye, Nusratiye, Siteler, Gündoğdu, Hal, Müfide İlhan, Özgürlük, Çilek, Çay, Barış, Turgutreis, Mahmudiye, Bahçe, Mesudiye, Yeni Mah, Üçocak, Güneş, Şevket Sümer ve Karaduvar. Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verilmişti. 

“VATANDAŞLARDAN MESKİ’YE TEPKİ”
D1-D2 içme suyu depoları arasındaki Ø1000’lik borunun arızasının giderilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren MESKİ, 4 Mart 2018 Pazar günü başlayan montaj çalışmalarını 5 Mart Pazartesi günü saat:15.30 itibarı ile tamamladığını, kesinti yapılan bölgelere de su verilme işlemine başlandığını bildirdi. 
Ancak MESKİ’nin açıklamasının üzerinden 48 saati aşkın süre geçmesine rağmen bazı mahallelerde hala sular akmadı. Günlerdir susuzluk yaşayan mahalleliler su sıkıntısını gidermek için marketlere akın etti. Suların akmadığı mahallelerdeki vatandaşlar sosyal medya üzerinden Büyükşehir Belediyesine ve MESKİ yetkililerine ateş püskürdü.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA