8 Mart’ta, 8 kadına, 8 hediye | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

8 Mart’ta, 8 kadına, 8 hediye


 

Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kırsal kesimde yaşayan kadınlara kıyafet ve gıda yardımında bulundu. Mezitli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve Kadın Üretici Pazarı sorumlusu Candan Darıcı, 70 yaş üstü 8 kadını evinde ziyaret ederek, yüzlerini g

Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle tespit ettiği 70 yaş üstü kadını evinde ziyaret ederek, özel olduklarını hissettirdi. Mezitli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri ve Kadın Üretici Pazarı sorumlusu Candan Darıcı kırsal kesimde yaşayan 8 kadına kıyafet ve gıda yardım paketlerini ulaştırdı. Daha sonra kadınlarla sohbet eden ekipler, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın selamını ileterek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Mahalle muhtarları ile irtibata geçerek ihtiyaç sahiplerini tespit eden ekiplerin çalışması vatandaşlar arasında takdir topluyor.

“KADINLAR İÇİN TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ”

Aynı zamanda alanında uzman, kriterlere uygun vatandaşların yaşadıkları evlerin fiziki şartları iyileştirilerek daha iyi ortamlarda yaşamalar için çalışma yapıldı. Belediye olarak iyi ve kötü günlerinde daima kadınların yanlarında olduklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Amacımız ihtiyaç sahibi kadınlarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşarak, hayatlarını kolaylaştırmak ve kendilerine yalnız olmadıklarını hissettirmek. Çalışmalar kapsamında elimizden gelen ne varsa tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Onların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizim en büyük kazancımız. Bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluk diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA