PLAY-OFF AŞKINA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PLAY-OFF AŞKINA


 

Tarsus İdman Yurdu, 2 haftalık kötü gidişe ‘dur’ diyerek, sahasında Payasspor’u yenip, Play-Off için tekrar umut tazeledi.

ALİ ŞANLI

Payas karşısında oynanan güzel futbol ve gelen galibiyet takımın ve camianın yüzünü güldürdü. Play – Off’larda iyi bir konumda yer almak isteyen Sarı-Lacivertliler, hafta sonu sezonun en zorlu deplasmanlarından birisine çıkacak. 

Fikstür gereği zorlu maçlar serisine bu hafta itibarı ile başlayacak olan Tarsus İdman Yurdu bu zorlu maçları en iyi şekilde atlatmanın hesaplarını yapıyor.Tarsus İdman Yurdu şuan ligde 2. Sırada ve Play – Off çizgisinin en iyi durumdaki takımı. 

ZOR MAÇ OLACAK
Tarsus İdman Yurdu Play-Off şansını ve  ikinciliğini sürdürmek, Çorumspor ise Play-Off’a tutunmak için bu hafta zorlu bir mücadelenin içerisine girecek.Teknik  Direktör Özcan Kızıltan’ın Çorumspor karşılaşmasında 2.bölgede tam iyileşmesi durumunda Nurullah’ı kullanacağı, Alper ile Mahmut arasında ise bir tercih yapacağı konuşuluyor. Bunun dışında Tarsus akibi Payas maçı kadrosu ile Çorumspor karşısında sahaya çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA