Şampiyon belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şampiyon belli oldu


 

Süper Amatör Lig’de son 2 haftaya girildi. İçelspor ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Haftalar öncesi lige veda etmesi kesenleşen Reşadiyespor’dan sonra ikinci takımda belli oldu. Reşadiyespor gibi Tarsus temsilcisi olan Kanalspor’da Süper Amatör’e veda etti. Bölgesel

TUR ATTILAR

Bu sezon Süper Amatör Ligine çıkan ve el değiştiren İçelspor kurduğu güçlü kadro ile şampiyonluğunu ilan etti. Şuana kadar oynadığı 24 haftada sadece 1 beraberlik alan İçelspor 101 gol atıp sadece 10 gol kalesinde görerek kırılması güç bir rekora imza atarak şampiyon oldular. Tevfik Sırrı Gür stadında oynanan Anamur Muzspor maçında attığı 2 gol ile mutlu sona ulaşan İçelspor'un bundan sonraki hedefinin Bölgesel Amatör Liginde şampiyonluk yaşayarak 3'cü Lige çıkmak olduğu öğrenildi.

BARAJI DÜŞÜNÜYORLAR

Koray Aydın stadında Lig 2.Ligini garantilemiş Meskispor, Toroslar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Meskispor 3-0 kazandı. Bir bakıma lige havlu atmış iki ekibin maçı düşük tempoda oynandı. Maçın ilk yarısında attığı tek golle önde kapatan Meskispor ikinci yarıda rakibi Toroslar Belediyespor tarafından etkili baskı gelmeyince Mavi Beyazlı ekip rahat maç çıkardı. 2. yarıda da 2 gol atma başarısı gösteren ekip yine Meskispor olunca maç 3-0 Meskispor lehine sonuçlandı. Meskispor Bölgesel Amatör Lig’den gelen rakibini şimdiden düşünmeye başladı.

RAHATLADI

Alt tarafı yakından ilgilendiren maçta K.Milliyespor Gülnar Belediyespor'u 3-1 yenerek Ligde kalmayı garantiledi. Gülnar Belediyespor'un rahat çıktığı, K.Milliyespor'un ise stresli olduğu maçta gülen taraf K.Milliyespor oldu. Önemli bir 3 puan alan K.Milliyespor puanını 26'ya çıkartarak Ligde kalmayı garantiledi. Rakibi Gülnar Belediyespor ise geçen haftaki galibiyetten sonra rahat nefes alan takımlara arasına girmişti.

KANAL TIKANDI

Tarsus temsilcisi Kanalspor son bir umutla çıktığı maçta lige veda etme adaylarından olan Ormanspor'a 4-1 kaybederek Lige veda etti. Ormanspor ise önündeki büyük bir engeli 4 golle aşarak haftayı karlı kapattı. Akdenizgücü ile Ligde kalma mücadelesi veren Ormanspor son 2 hafta da K.Milliyespor ve son hafta Yolspor ile karşı karşıya gelecek. Ormanspor'un 19 puanı bulunuyor.

UMUT TAZELEDİ

Ligde kalma umutlarını son haftaya kadar sürdürmek isteyen Akdenizgücü lige veda eden Reşadiye ile oynamadan maçı kazandı. Haftalar önce Lige veda eden Reşadiyespor sahaya çıkmayınca Akdenizgücü hükmen 3-0 kazanarak 3 puanı oynamadan almış oldu. Akdenizgücü bu hafta Akdeniz Belediyespor ile oynayacak. Son hafta ise Gülnar Belediyespor  maçı ile final yapacak. Akdenizgücü 17 puanla Ormanspor'un hemen ensesinde yer alıyor.

İLGİNÇ MAÇ OLDU

Haftanın en gollü karşılaşması Yenişehirspor Erdemli arasında oynandı. Hedefsiz iki takımın maçında 8 gol atıldı. Yenişehirspor 2- Erdemli Belediyespor 6. Bol gollü ve keyifli geçen maçta Yenişehirspor'lu futbolcular maçın son bölümünde maçın hakemine tepki göstererek son dakikalarda topa dokunmadılar. Bu sezonu boş geçen her iki takımında önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacağı ise şimdiden konuşulmaya başlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA