MAKAS DARALIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAKAS DARALIYOR


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Mersin temsilcilerinin şampiyonluk umudu kalmayınca birbirleri ile yapacakları maçlar daha çok önem kazandı.

ALİ ŞANLI

3 Mersin ekibinden 1'inin ligde kalacağı, tek takımın küme düşeceği ve 1 takımında Süper Amatör 2'ncisi ile baraj maçı oynayacak olması Mersin ekipleri için ligde heyecanın yükselmesine neden oldu.

DERBİDE MUT'LU OLDU
Topladığı puanlarla ligde kalmayı garantileyen Mut İdman Yurdu, Anamur Belediyespor ile kümede kalma savaşı veren Silifke Belediyespor'a acımadı 1-0. Çekişmeli ve tempolu geçen maçta ev sahibi ekip Mut İdman Yurdu maçın büyük bölümünde oyunun kontrolünü elinde tuttu. Her iki takımında ürettiği pozisyonlarda cömert olunca maçın ilk dakikalarında gol sesi çıkmadı. Futbol severlerin ilk yarı başladığı gibi biter dedikleri dakikada ev sahibi eşitliği bozdu. İlk yarının bitimine 5 dakika kala öne geçti. 40. dakikada Hamed, Mut İdman Yurdu'nu 1-0 öne geçirdi.
Silifke Belediyespor için hayati derecede önemli olan maçta ilk yarıyı 1-0 geride kapatması moralleri bozsa da ikinci yarıya istekli başladılar. Silifke ekibi yakaladıkları pozisyonlarda gol atma becerisini gösteremeyince umutlu çıktıkları maçtan eli boş ayrıldılar. Silifke Belediyespor hafta sonu şampiyonluğu garantileyen Serik Belediyespor'u konuk edecek.

ANAMUR ATEŞLE OYNUYOR
Kümede kalma mücadelesinde Silifke Belediyespor ile çekişen Anamur Belediyespor, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'a 3-1 kaybederek haftayı puansız kapattı. Maça çok kötü başlayan Anamur Belediyespor ilk 15 dakika içinde 2-0 geriye düştü. İlk yarı başka gol olmayınca Anamur ilk yarı 2-0 geride kapattı. İkinci yarıya baskılı başlayan Anamur Belediyespor bulduğu pozisyonda üretken olamadı. Maçın sonlarına doğru 75. dakikada Ali'nin ayağından 2-1 yapıp maça tutunan Anamur'un umudu sadece 1 dakika sürdü. 76. dakikada hemen cevap veren ev sahibi durumu 3-1'e getirdi. Bu skorla da maç sona erdi. Anamur Belediyespor hafta sonu Karaman Belediyespor'a konuk olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA