TARSUS’TA KİTAP KAFE AÇILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA KİTAP KAFE AÇILIYOR


 

Tarsus Belediyesi bölgede örnek olacak bir çalışmaya daha imza attı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Anıt Mahallesi’ndeki Nutuk Parkı içinde yapımı tamamlanan Kitap Kafe,15 Mart 2018 Perşembe günü saat 17.00’de törenle hizmete açılacak.

Tarsus’a örnek bir projeyi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, Kitap Kafe ile okuma alışkanlığını arttıracaklarını söyledi.
Kitap okumanın önemine değinen Başkan Can, “Kitaplar hayatımızın en önemli unsurlarındandır. Okumak bizi geliştirir, ufkumuzu açar, hayal dünyamıza katkılar sağlar, sözcük dağarcığımızı geliştirir, bize öğretir. Okumak insanoğlunun gelişmesinde bilginin yayılmasında en önemli unsurlardandır. Gelişmiş ülkelerde okuma yazma oranları çok yüksek seviyededir. Ama maalesef hepimizin de bildiği bir acı gerçek var ki, o da toplum olarak okuma oranımızın azlığıdır. Okuma alışkanlığın küçük yaşlardan itibaren kazandırılması ve bütün bir hayat boyunca bu alışkanlığın devam etmesi çok önemlidir. Nesillerin kitapla büyümesi vatanımızın milletimizin geleceği için hayati derecede önemlidir. İşte bu bilgiler ışığında bu açılışımız gerçekten çok anlamlıdır. Vatandaşlarımızın kitaba kolayca ulaşması, gençlerimize kitap okuma alışkanlığının kazandırılması noktasında çok katkı sağlayacağını umuyorum. Kitap Kafemiz bölgede örnek çalışma oldu.  Kitap Kafemizde hemşehrilerimiz çaylarını yudumlarken, kitap okumanın keyfini yaşayacaklar. Buradaki çaylarımızda ikramımız olacak” dedi.
Başkan Can, bütün vatandaşları bu anlamlı açılışa beklediklerini söyledi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA