MERSİN’İN DEVLERİ VE PERİLERİ SEÇİLECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’İN DEVLERİ VE PERİLERİ SEÇİLECEK


 

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda organize edilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları’nda, hafta sonunda yapılan taramalar sonucunda eğitim görecek sporcular belli oldu.

Bulunduğu bölgedeki yetenekli çocuklara özel eğitim vermek ve Türk basketboluna kazandırılmalarını sağlamak amacıyla yapılan taramalar, ilk olarak 13 merkezde gerçekleştirildi. Geleceğin Dev adamları ve Peri adaylarının katıldığı taramalar yoğun ilgi görürken, hafta sonunda yaklaşık 1700 sporcuya ulaşıldı. Taramalar sonucunda seçilen 408 sporcu 12 Dev Adam Basketbol Okulları’nda ücretsiz olarak basketbol eğitimi görecek. Taramaların ikinci aşaması 24-25 Mart hafta sonunda Mersin'de de yapılacak. Mersin'in dışında, Konya, Eskişehir, Manisa, Malatya, Tunceli, Kayseri, Sivas, Mardin, Van-Erciş, Trabzon illerinde gerçekleştirilecek. Taramaların hangi gün ve saatte, nerede yapılacağı ise ilerleyen günlerde ilan edilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA