“MİLLETİN SUYU GASP EDİLEMEZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MİLLETİN SUYU GASP EDİLEMEZ”


 

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, TBMM Tarım Orman ve Köyleri Komisyonu’nda görüşmelerine başlanan DSİ Kanunu’nda değişiklik yapacak tasarı ile ilgili “Milletin suyu gasp edilemez. AKP derhâl kendine gelmelidir” dedi.

Haber Merkezi

Atıcı, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, “AKP seçilmişler yerine atanmışların yönettiği bir düzene o kadar alıştı ki sıra sulama birliklerine geldi. Bugüne kadar yapılan tüm seçimleri Yüksek Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleştiren ve 14.487 meclis üyesi bulunan 378 sulama birliğinin seçilmiş başkanları ve yöneticileri AKP tarafından görevden alınmakta ve yerine kamu görevlileri atanmaktadır” diye konuştu.
Çiftçinin, 16 yıllık AKP iktidarı boyunca yüksek fiyatlı mazot, gübre, ilaç ve banka borçlarının altında ezildiğine dikkat çeken Atıcı, şunları söyledi: “DSİ’nin hazırladığı rapora göre, sulama birliklerinin faaliyetleri tam ve yerindedir. Çiftçi, yer altı sularını kesinlikle AKP’den daha iyi koruyacaktır. Bu girişimin bir sonraki basamağı özelleştirmedir. Milletin suyu gasbedilemez. AKP derhâl kendine gelmelidir.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA