ALKOLLÜ OPERATÖR ÇARŞIYI BİRBİRİNE KATTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALKOLLÜ OPERATÖR ÇARŞIYI BİRBİRİNE KATTI


 

Tarsus’ta alkollü olduğu öne sürülen iş makinesi operatörü ortalığı birbirine kattı! Kimsenin yaralanmadığı olay sonrası ölümden dönen esnaf ve vatandaşlar yetersiz güvenlik önlemlerine tepki gösterdi.

Mehmet Nabi Batuk 

Mersin’in Tarsus ilçesinde her gün binlerce kişinin geçtiği Yarenlik Alanı’nda yaşanan olay büyük korku ve panik yarattı. 
Alkollü olduğu öne sürülen bir iş makinesi operatörü, çarşının içerisinden geçmek istedi. Tabelalara zarar veren sürücüye cadde esnafı ve çalışanlar tepki gösterdi. Şans eseri kimsenin yara almadığı olay sonrasında sürücü polis tarafından gözaltına alındı. Yolu bilmediği için yanlışlıkla Yarenlik Alanı’na girdiğini söyleyen sürücünün neden olduğu olay sonrası gözler bir kez daha çarşı güvenliğine çevrildi. Tarsus’ta merkezi konumu nedeniyle her gün binlerce kişinin kullandığı Yarenlik Alanı, günün belirli saatlerinde trafiğe kapatılıyor. Yaşanan olay sonrasında vatandaşlar çarşı güvenliğinden sorumlu yetkililere tepki gösterdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA