SANAT ATÖLYELERİ MEYVELERİNİ VERİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SANAT ATÖLYELERİ MEYVELERİNİ VERİYOR


 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sanat atölyelerinde eğitim gören Resim Atölyesi öğrencilerini ziyaret etti.

Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, belediye bünyesinde kurulan sanat atölyeleri meyve vermeye devam ediyor. Erdemli Belediyesi olarak birçok yeniliğe imza attıklarını belirten Başkan Mükerrem Tollu, Erdemli’yi sanat şehrine dönüştürmek için başlattıkları sanat atölyesi atağının resim, tiyatro, çağdaş halk dansları, fotoğrafçılık, sinema-kısa film, yazarlık, müzik, kurslarıyla devam ettiğini bildirdi. Amaçlarının Erdemli’de sanatın her kolunun tanıtılması ve geliştirilmesi olduğunu anlatan Başkan Tollu, kursiyerlerin bu yıl eğitimlerini tamamlamalarının ardından çalışmalarını yılsonunda açılacak olan resim sergisinde sanatseverlerle tanıştırma fırsatı bulacaklarını açıkladı.

Resim Öğretmeni İrfan Şener yönetimindeki resim atölyesi öğrencilerinin yağlı boya ve karakalem resim çalışmalarını yerinde inceleyen Tollu, yapılan çalışmalar hakkında daha sonra bilgi aldı. Başkan Tollu, belediyeciliğin sadece yol, su, asfalt gibi fiziki hizmetlerden ibaret olmadığı, Erdemli’de ilk defa sosyal belediyeciliğin kendi dönemlerinde hayata geçirildiğini kaydederek, bu tür sanatsal kurs ve çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini dile getirdi. Başkan Tollu, Resim, tiyatro ve çağdaş halk danslarıyla başlayan kursların, fotoğrafçılık, sinema-kısa film, yazarlık, müzik, tenis ve yabancı dil kurslarıyla devam edeceğini bildirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA