9’UNCU DURAĞI MERSİN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

9’UNCU DURAĞI MERSİN


 

AKP’nin “Şehrim 2023” projesi kapsamında yola çıkan otobüsün 9’uncu durağı Mersin olacak.

Partiden yapılan açıklamaya göre; Şehrim 2023 Otobüsü, 13 -15 Nisan tarihleri arasında Mersin’in çeşitli meydanlarında Mersinlilerle bir araya gelerek şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Mersin’e ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecek. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabilecek.

Şehrim 2023 otobüsünün 13 Nisan Cuma günü Yenişehir’de bulunan Forum Mersin Alışveriş Merkezi önünde, 14 Nisan Cumartesi günü Erdemli Cumhuriyet Meydanı’nda, 15 Nisan Pazar günü Tarsus Ashab-ı Kehf önünde Mersinliler ile bir araya gelmesi bekleniyor. Ayrıca 13 Nisan Cuma günü şehrin tüm dinamiklerinin temsil edileceği Şehir Buluşması da gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşan AKP Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi şehirlerimiz için de 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını belirleme hedefi doğrultusunda Şehrim 2023 projemize başladık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın projemize büyük desteği ve otobüslerimizin gittiği şehirlerde gördüğü ilgi şehirlerimizin geleceğinin şehrin dinamiklerinin katılımıyla ortak akıl yoluyla belirlenmesi noktasında heyecanımızı daha da artırdı. Mersin’in doğal ve kültürel değerlerinin korunarak geliştirilmesi ve geleceğe taşınması noktasında Mersinlilerin Şehrim 2023 otobüslerimize yoğun ilgi göstereceğine, şehirlerine ilişkin fikir, öneri ve hayallerini bizimle paylaşacaklarına, şehirlerinin geleceğinde söz sahibi olacaklarına inanıyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA