MERAL AKŞENER’E MERSİN EKONOMİSİ SUNUMU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERAL AKŞENER’E MERSİN EKONOMİSİ SUNUMU!


 

Mersin’i önemseyen İYİ Parti, kent ekonomisine dair çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Mersin il teşkilatı, lider Akşener’e, Mersin ekonomisi ile ilgili bir sunum yaptı.

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı Divan Üyesi Fulya Melisa Aybars Kurt, geçen hafta Genel Başkan Meral Akşener’e Mersin’in ekonomik göstergelerine ilişkin genel bir sunum gerçekleştirdi.

Parti’den yapılan açıklamaya göre ziyarete; İl Başkanı Dr. İbrahim Özel, İl Divan Kurulu Üyeleri İlksen Sorguç Dinçer, Fulya Melisa Aybars Kurt, Halil Akın, Servet Koca, Hasan Aslan ve İl Yönetimi’nden Ahmet Bozkurt katıldı. 
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Özel, “Seçimler sonrası yeni kurulan Meclis’e, Yönetim Kurulu’na ve Meslek Komiteleri’ne hayırlı uğurlu olsun diyor, yeni dönemde çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.  
İYİ Parti’nin kuruluş hikayesi ve bu zamana kadar yapılan faaliyetlerden bahseden İbrahim Özel, “Atatürk ve silah arkadaşlarının bize hediye ettiği ülkemiz ve Cumhuriyetimiz için, geleceğimiz için bu yola çıktık. Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, parlamenter sisteme dayalı, özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içerisinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye için yola çıktık. Din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeden, ülkemiz için Mersinimiz için hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi. 
MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise “İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı’nın ziyareti için teşekkür ederiz. Bizler Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizler gibi Mersin’e hizmet amacıyla, din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeden çalışmalarımızı yürüten bir kurumuz. Odalar; kent ekonomisinin kalkınması için üyelerine hizmeti birinci planda tutan, üyelerine hizmet veren kurumlardır. Her üyeyle, her kesimle, her partiyle, eşit mesafede, onlarla birlikte şehrimiz ve ülkemiz için hizmet eden bir kurumuz. Bu noktada bizler için önemli olan ekonomidir, sanayidir, ticarettir ve bu konularda hayata geçecek başarılı projelerdir ve size bu yolda başarılar dileriz.” dedi.
Bu bağlamda İYİ Parti’nin sanayi programından da bahseden Özel, “Parti programımız sanayi başlığında yer alan konular; sanayicimize, ticaret erbabımıza, girişimcimize alt yapısı sağlam, ithalatı değil ihracatı hedefleten, katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesine odaklanan kapsamlı başlıklardan oluşmaktadır” dedi. 
İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı Divan Üyesi Fulya Melisa Aybars Kurt da konuya ilişkin olarak geçen hafta Genel Başkan Meral Akşener’e Mersin’in ekonomik göstergelerine ilişkin genel bir sunum gerçekleştirdiklerini kaydetti. Divan Üyelerinden Halil Akın ise İYİ Parti Genel Başkanı’nın Mersin’e gelemeden önce, kendilerine Mersin’in sanayisi, ticareti, alt yapısal sorunları ve bu konulara getirilebilecek çözüm önerilerinden oluşan kapsamlı bir dosya hazırlığında olduklarını söyledi. Divan Üyelerinden İlksen Sorguç Dinçer ise sanayi ve ticarete ilişkin parti program hedeflerinin başarıya ulaşması için öncelikle eğitim yapısının baştan ele alınarak, sağlam ve değişmeyen, günün koşulları çerçevesinde kendini güncelleyen bir yapıya kavuşturulmasının gerekliliğini vurguladı. 
Son olarak İl Başkanı Özel, “24 Nisan’da Anlat Hemşehrim, dertleşelim otobüsümüz Mersin’de olacak, 6 Mayıs’ta ise sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Mersin’imizde ağırlayacağız. Mersin’imizin her alanda ön plana çıkarak, katma değer üreten bir il olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA