“24 HAZİRANLA BELİRSİZLİK ORTADAN KALKTI” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“24 HAZİRANLA BELİRSİZLİK ORTADAN KALKTI”


 

Mersin Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek erken genel seçimler nedeniyle sektördeki belirsizliğin ortadan kalktığını açıklayarak kararı olumlu bulduklarını açıkladı.

Mersin Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği’nden yapılan açıklamada, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek erken genel seçimi sektörden olumlu karşılandığı bildirildi. Son dönemde, ülke olarak ‘Seçim olacak mı?  Olacaksa ne zaman olacak ? ‘şeklinde toplumun her kesiminde beklentinin ve belirsizliğin arttığını ifade eden Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, 24 Haziran 2018 tarihinde alınan seçim kararıyla bu beklentinin ve belirsizliğin ortadan kalktığını belirtti. Başkan Dinçer yaptığı yazılı açıklamasında 2017 yılındaki referandum ile ülkemizin yönetim ve siyasal sisteminde önemli değişiklikleri içeren kararların milletimizce onaylandığının altını çizerek, özellikle cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine dayalı yönetim biçiminin uygulamaya geçilmesiyle bu ara dönemin biteceğini vurguladı. 
“İŞ DÜNYASININ SEÇİM NE ZAMAN OLACAK SORUSUNU GERİDE KALMIŞTIR”
Bölgesel ve küresel krizlerin arttığı, ekonomik ve siyasi belirsizliklerin yaşandığı bugünlerde piyasanın nabzını tutan esnaf- sanatkâr camiasının doğrudan ve olumsuz yönde etkilendiğini kaydeden Başkan Dinçer, “ İş dünyasının mevcut yatırımlarını büyütmesi, yeni yatırımların kentimize ve ülkemize gelmesi için olası bir seçim atmosferinde yaşamanın belirsizliği arttıracağını geçmiş yıllarda çok iyi tecrübe ettik. Açıklanan 24 Haziran seçim kararıyla, iş dünyasının seçim ne zaman olacak sorusunu geride kalmıştır. Esnaf ve sanatkâr teşkilatımız, sosyal ve ekonomik hayatın omurgasını oluşturmaktadır. Bu omurganın sağlıklı bir şekilde yaşaması için istikrarlı, güvenli ve öngörülebilir bir ekonomiye,  siyasal ve hukuki bir zemine ihtiyaç duyulmaktadır.  24 Haziran seçimleri sonrasında ülkemizin önünün açılacağı, iş dünyasının yatırım kararlarını uzun vadeli alabileceği bir atmosferin olmasını ümit etmekte ve beklemekteyiz”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA