GELECEK ONLARA EMANET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GELECEK ONLARA EMANET


 

Nasreddin Hoca Anaokulu İnciler Sınıfı öğrencileri başarılı ‘Minik Ördekler’ gösterisi ile ayakta alkışlandı.

HEDİYE EROĞLU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Mersin’de de coşkuyla kutlandı. Kent genelinde düzenlenen etkinliklerde çocuklar çeşitli etkinliklerde sergiledikleri başarılı performansları ile göz doldurdu. Bu etkinliklerden birisi de Nasreddin Hoca Anaokulu İnciler Sınıfı öğrencilerinin ‘Minik Ördekler’ isimli dans gösterisi oldu.  
Sınıf öğretmeni Hatice Yıldırım’ın hazırladığı gösterisi de müzik eşliğinde dans eden öğrenciler izleyicilerden tam not aldı. Okul yönetimi ve ailelerin büyük beğenisi ve alkışları ile tamamlanan gösteride öğrenciler, duygu dolu anlar yaşattı. 
Okul öncesi öğrencisi olmalarına rağmen kalabalık önünde sahne almadaki başarılarıyla göz dolduran öğrenciler, küçük yaşlarına rağmen gelecek vaat ettiler. 

“GURUR VERİCİ”
Velilerden Fatma Cantekin Doğan, başarılı bir –eğitim-öğretim yılını geride bırakmaya hazırlandıkları şu günlerde, öğrencilerin gurur verici bir çalışmaya imza attığını kaydetti. Nasreddin Hoca Anaokulu İnciler Sınıfı öğrencilerinin bu başarılı çalışmasında başta öğretmen Hatice Yıldırım olmak üzere okul yönetiminin özverili ve başarılı çalışmalarının büyük önemi olduğunu aktaran Doğan, “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın eğitimini en iyi şekilde tamamlayabilmeleri için tüm zorluklar rağmen büyük bir çaba ve sevgiyle görevlerini başarıyla yapan tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyoruz. Bugünde burada çocuklarımızın sergilediği bu güzel etkinlik ile onlara olan inancımız bir kez daha arttı. Ülkemizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günde, aydın, çağdaş nesiller yetiştirme yolunda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA