COŞKULU KUTLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

COŞKULU KUTLAMA


 

Mersin’de Valilik himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen törenlerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nın 98’inci yılı coşkuyla kutlandı.

Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk resmi bayram olma özelliği taşıyan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ bu yıl 98’inci kez ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Mersin’de coşkuyla kutlandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre; İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı kapsamında, Mersin Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde coşkulu bir etkinlik düzenlendi. 

Akdeniz Bölge Komutanlığı Bandosu’nun etkinlik öncesinde verdiği mini bir konserin ardından program, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın da mesajlarının da okunduğu etkinlik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ilkokullar arası resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler, anaokulu öğrencilerinin gösterileri ve etkinliğe katılan okullar tarafından hazırlanan halk oyunu gösterileri ile devam etti.
Beğeniyle izlenen ve büyük alkış toplayan gösteriler sonrasında program, çocuklarla günün anısına toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA