Son yaklaşıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Son yaklaşıyor!


 

Kuruluşunun 93’üncü yılını kutlayan Mersin İdman Yurdu’nda bugün kongre var, ancak aday yok!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu son yıllara bakıldığında en istikrarlı olduğu konu kongre olarak gözüküyor. Son 2 yılda 5 defa kongreye giden Kırmızı-Lacivertli kulüpte, göreve gelen yönetimler çöküşe çare olmadı. Son iki yılda kulüpte; Ali Kahramanlı, Hüseyin Çalışkan, Ali Tekin, Mahmut Karak ve Hamit İzol’un başkanlık yaparken, bugün olağanüstü kongreye gidecek olan MİY başkanlığı için tek bir aday dahi meydana çıkmadı! Öte yandan bugün yapılacak kongrenin daha önceki kongrelerde olduğu gibi çoğunluğun sağlanamaması ile 2 Mayıs’a erteleneceği düşünülüyor.

ADAY ÇIKMAZ İSE NE OLACAK?

2 Mayıs’ta çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak kongreye kadar aday çıkmaması halinde yaşanabilecekler ise endişe yaratıyor. Mersin İdman Yurdu tarihinin en önemli kongresinin yapılacak olmasına rağmen kent yöneticilerinin yaşananlara ilgi göstermemesi sürecin nereye gideceğine ilişkin tedirginlikleri arttırıyor. Mevcut Başkan Hamit İzol’un aday olmaması ve başka bir aday çıkmaması halinde kulüp kayyum tehlikesi ile karşı karşıya kalacakken, her kesimin duruma sessiz kalması tepki topluyor. Kulübe kayyum atanması halinde ise MİY’in 2 hafta içinde kapatılmasının gündeme gelebileceği öne sürülüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA