TOROSLAR’DA 11’İNCİ KÖYLERARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA 11’İNCİ KÖYLERARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI


 

Toroslar Belediyesi’nin, köyler arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı daha da güçlendirmek amacıyla bu yıl 11’inci kez düzenlediği ‘Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası’ geçen yılın şampiyonu Ayvagediği ile Doruklu Mahalleleri arasında oynanan açılış maçı ile başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında başlatılan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda finali oynanacak olan turnuvada, 44 köy (mahalle) takımı şampiyonluk için sahada mücadele edecek.

Korukent Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezindeki futbol sahasında gerçekleştirilen ve takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın açılış maçı öncesinde Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın da forma giydiği şöhretler karması futbol maçı yapıldı.
Turnuvanın en önemli misafirleri ise çocuklar oldu. Başkan Tuna,  takım oyuncularıyla birlikte maçtan önceki seremoniye Türk Bayrağı baskılı tişörtleriyle çıkan minik çocuklarla yakından ilgilenerek, ulusal egemenlik ve çocuk bayramlarını kutladı.
Başkan Tuna daha sonra, Ayvagediği ile Doruklu Mahalleleri arasında oynanan ve Ayvagediği’nin 6-4 galip geldiği karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA