MOBİLYA FUARI’NI 23 BİN KİŞİ GEZDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MOBİLYA FUARI’NI 23 BİN KİŞİ GEZDİ


 

CNR İMOB Mersin; 439’u yabancı, 22 bin 713’ü yerli olmak üzere toplam 23 bin 152 kişiyi ağırladı.

 

Mobilya sektörüne yön veren CNR İMOB Mersin, 14-22 Nisan tarihleri arasında Mersin Yenişehir CNR EXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. CNR İMOB’dan yapılan açıklamaya göre, ev ve ofis mobilyalarından ev aksesuarlarına, bahçe ve yazlık mobilyalardan mobilya yan sanayi ürünlerine kadar birçok ürün ve ürün grubunun sergilendiği fuarı; 439’u yabancı, 22 bin 713’ü yerli olmak üzere toplam 23 bin 152 kişi ziyaret etti.

Mobilya sektörünün gelecek trendlerini yer aldığı CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı (CNR İMOB Mersin), 14-22 Nisan tarihleri arasında Mersin Yenişehir CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlendi. CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen fuar; Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle gerçekleştirildi. Türk ekonomisinde önemli bir yere sahip mobilya sektörüne yön veren 100‘den fazla firmanın 200’e yakın markasının yer aldığı fuara 439’u yabancı, 22 bin 713’ü yerli olmak üzere toplam 23 bin 152 kişi ziyaret etti.

YENİLİKÇİ ÜRÜNLER BEĞENİ TOPLADI
Ev ve ofis mobilyalarından ev aksesuarlarına, bahçe ve yazlık mobilyalardan mobilya yan sanayi ürünlerine kadar farklı ürün gruplarının sergilendiği fuara; yakın coğrafyadaki ülkelerin yanı sıra Doğu Anadolu, İç Anadolu, Ege ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden ziyaretçi akını yaşandı. Ayrıca geniş ürün yelpazesi ile sezonun en trend ve yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle buluşturan firmalar, fuara özel kampanya ve fiyat avantajları ile de ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA