İYİ PARTİ’YE ÜYE AKINI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ’YE ÜYE AKINI


 

Akdeniz ve Toroslar İlçeleri’nde yaşayan yüzlerce kişi törenle İYİ Parti’ye üye oldu.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de ilçe ve il kongrelerini tamamlayarak seçim startını veren İYİ Parti’ye üye akını yaşanıyor. Mersin’in Akdeniz ve Toroslar İlçeleri’ne bağlı Kurdali, Siteler, Yeni Pazar, Çay, Mahallesi, Karaduvar Mahalleleri’nde yaşayan yüzlerce kişi İYİ Parti il binasına gelerek üyelik işlemlerini gerçekleştirdi. 

“ZAFER İNANANLARIN OLACAK”
Tören öncesi kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Servet Koca, “53 gün sonra yapılacak seçim aslında bir milletvekilliği seçimi değil. Bu seçim ülkemizin, çocuklarımızın geleceğini belirleneceği, Türkiye Cumhuriyeti kazanımlarının geri alınacağı bir kader anıdır. Bu kader anında kimileri kendi geleceği ve ailesini düşünürken biz Toroslar ve Akdeniz’e bağlı mahallelerde yaşayan yüzlerce arkadaşın İYİ Parti’ye katıldığı törendeyiz. Bu arkadaşlar her şeyi bırakıp buraya gelerek aramıza katılmalarını, sorumluluk almalarını yürükten kutluyorum. Aramıza hoş geldiler. Biz her geçen daha da canlanan daha da büyüyen bir aile olduk. Hiç kimsenin gücü hedeflerimize ulaşmamıza engel olamayacak. Zafer bizim, zafer inananların, zafer kadınların ve zafer gençlerin olacak” dedi.

“MERSİN’DE HEDEFİMİZ EN 2 KADIN MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMAK”
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fulya Melisa Aybars Kurt ise, kadınların partiye ilgisinin oldukça yoğun olduğunu, hedeflerinin Mersin’de en az 2 kadın milletvekili çıkartarak Ankara’ya göndermek olduğunu vurguladı. Her ilçeden kadınların partiye gelerek gönüllü çalışma yürüttüğünü aktaran Kurt, “Partimiz, Atatürk ilke ve inkılapları ışığı altında Atatürk’ün yaratmış olduğu Cumhuriyeti koruyan, kollayan, Cumhuriyetten bu yana elde ettiğimiz kazanımların geri getirilmesi düşüncesi ile yola çıktı. Bir cesurlar hareketi, bir kadın hareketi olması sebebiyle partimize özellikle çok sayıda kadın üye oluyor. Kadınların çok fazla rehaveti var. Kadınlar çağdaş, demokratik bir ortamda yaşamak istiyor. Özgür yaşamak, işgücüne katılmak, ev emeklerinin iş gücüne çevrilmesini istiyor. Köyleri, mahalleleri geziyoruz. İYİ Parti Türkiye için nefes olacak. Meral Akşener’in çıktığı bu yolda bizler de onun açtığı yolda gidiyoruz. Partinin hedef ve amaçlarını tabana yayıyoruz. Çağdaş, muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için başta biz kadınlar olmak üzere elimizde geleni yapacağız. Partimize gelenler, ‘Hem sandıkları koruyacağız hem de oylarımızı koruyacağız’ diyorlar. Bu da bizi heyecanlandırıyor. Partimizde kadınlar önemli bir yer tutmakta. Tüzük gereği yüzde 30 kadın kotası var. Bu değişedebilir. Eğer yüzde 30 oranında erkek oy oranı varsa yüzde 70 kadın kotası olacak. Bu ortamda Mersin’de muhakkak kadın milletvekili çıkacaktır. Mersin’de hedefimiz en az 2 milletvekili çıkartıp Ankara’ya göndermek” diye konuştu.
Konuşmaların ardından il ve ilçe başkanları partiye üye olan vatandaşlara rozet taktı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA