Mersin’de AKP’ye 165 başvuru | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de AKP’ye 165 başvuru


 

24 Haziran seçimleri için yapılan aday adaylığı başvuruları hakkında yazılı bir açıklama yapan AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı, Mersin İl SKM Başkanı Kenan Peker, aday adayı başvuru sayısının 165 olduğunu belirterek bunun bir rekor olduğunu ifade etti.

Peker, “24 Haziran Genel Seçimleri için 27. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvuru tarihi 02 Mayıs 2018 Çarşamba günü son bulmuştur. AK Parti Mersin İl Başkanlığımıza başvuran aday adaylarımızın toplam sayısı 165'dir. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde yapılan başvuruların üstünde, rekor bir sayıda başvurunun olması elbette halkımızın AK Parti’ye olan teveccühünü bir kez daha göstermiş oldu. 05 Mayıs 2018 Cumartesi günü Edip Burhan Kapalı Spor Salonunda 10:00 - 16:00 saatleri arasında Milletvekili Aday Adaylığı temayül yoklaması yapılacaktır. Temayül yoklamamızın tamamlanmasıyla birlikte AK Parti Genel Merkezdeki alt komisyonlar çalışmaya başlayacaktır. Komisyon sürecinden sonra önümüzdeki hafta içinde aday mülakatları başlayarak son istişare ve değerlendirmelerin ardından ise adaylarımız belirlenecektir. Ülkemize ve Mersinimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA