Milletvekilliğine giderken eldeki barodan oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Milletvekilliğine giderken eldeki barodan oldu


 

Milletvekilliği için Mersin Barosu başkanlığından istifa eden ancak sonrasında kararından vazgeçen Ali Er’in baro başkanlığı için verdiği dilekçe kabul edilmedi.

Hediye Eroğlu

Mersin Barosu'nun 8-9 Ekim 2016 tarihlerinde yapılan seçimler sonucunda Baro Başkanlığına seçilen Avukat Ali Er, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimi için görevinden istifa etti. Siyasete atılmak için görevinden istifa eden Ali Er, 3 gün sonra eski AKP’li vekil olan amcası Ali Er’in siyasete dönme kararı ile şok yaşadı. Amcasının siyasete dönme kararının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Er, bu dönem milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunmayacağını duyurdu. Er sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, “Bilindiği üzere 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olabilmek için özveri ve gururla yaptığım Mersin Barosu başkanlığından istifa ettim ve kamuoyu ile paylaştım. Ancak istifa etmemden sonraki süreçte, geçmiş dönem milletvekillerinden amcam Ali Er'in yeniden siyasete girmeye karar vermesi ve milletvekili aday adayı olduğunu açıklaması nedeniyle, aynı aileden iki kişi olarak siyasete girmenin etik açıdan doğru olmayacağını düşünmem ve manevi değerlerime bağlılığımın bir sonucu olarak, ileriki bir tarihte tekrar değerlendirmek üzere bu dönem milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunmuyorum” ifadelerine yer verdi.

DİLEÇKESİ KABUL EDİLMEDİ!

Siyaset hayatı sadece 3 gün süren baro eski başkanı Ali Er, görevine dönebilmek için dilekçe verdi. Ancak Er’in verdiği dilekçe kabul edilmedi. Milletvekilliği hayali kısa süren Er’in baro başkanlığına dönüş hamlesi de karşılığını bulamadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA