ORTADOĞU HASTANESİ: “İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ORTADOĞU HASTANESİ: “İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ”


 

“Mersin’lilerin sağlıkta güvenilir markası” ile çıktığı yolda 10 yılda; 40 bin anjiyo ve 6 bin bay-pas işlemine imza atan Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, kapandığı yönündeki dedikoduların asılsın olduğunu açıklayarak, itibar edilmemesini istedi.

HEDİYE EROĞLU

Mersin’de gelişen sağlık sektörünün öncü isimlerinden olan Özel Ortadoğu Hastanesi, kapandığı yönündeki açıklamalara sert bir dille yanıt vererek, Mersinlilere kentin markası olan kuruluşa sahip çıkma çağrısı yaptı.

Hastanede konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Dr. Engin Şahin, ekibiyle birlikte kamuoyuna yaptığı açıklamada, “Mersin’lilerin sağlıkta güvenilir markası” sloganıyla çıktıkları bu yolda son zamanlarda haklarında yapılan bir takım spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını belirterek “Çamur at izi kalsın’ mantığı ile yapılan ve hakkımızda çıkarılan dedikodularla ilgili bu açıklamayı yapmak zaruri olmuştur.

 

“10 YILDA; 40 BİN ANJİYO, 6 BİN BAY-PAS YAPILDI”

Bilindiği üzere Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, 45 hekim ve 220 yataklı kurumsal kimliği ile (A grubu) bir hastane olarak öne çıkan, uluslararası düzeyde örnek bir sağlık kuruluşu olarak hizmet vermektedir. Hastanemiz kurulduğu gündün buyana 40 bin anjiyo ve 6 bin bay-pas işlemine imza atmıştır.

Mersin’in sağlık turizminde hak ettiği yeri alması amacıyla çıktığımız bu yatırım yolunda Hastanemiz, yenilenen binası, en son teknoloji cihazları, radyasyon onkoloji ünitesi, uzman personeli ile hem Mersinlilere hem de Mersin dışından gelen tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için yoluna emin adımlarla devam etmektedir.  

 

“MERSİNLİLERE LAYIK OLMAYA VE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Mersin ve ilçelerinden gelen hastalarımızın sağlığının bizim açımızdan son derece önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz. Gerek uzman hekimlerimiz, gerek deneyimli personellerimizle birlikte onları kendi evlerinde gibi ağırlamaktan son derece memnun olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz. Hakkımızda yapılan hastanemizin kapandığı gibi dedikodularında gerçeği yansıtmadığını, Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi olarak Mersinlilere layık olmaya ve hizmet vermeye devam edeceğimizi duyurur, bu tür spekülasyonlara itibar edilmemesini rica ederiz” dedi.

 

MASAYA OTURULDU VE ÇÖZÜM ÜRETİLDİ

Finans sektörü ile bazı sorunlar yaşadıklarını ancak bu durumun kendilerine özgü olmayıp, ülke genelinde yaşanan genel bir sorun olduğunu da dile getiren Dr. Engin Şahin, “Finans sektörü özellikle bankalar işletmelerin ayakta kalmasını zorlaştırmakta, büyük sıkıntılar yaşatmakta. Finansal  kriz yaratılmaya çalışılıyor. Bu da sadece bize özgü bir durum olmayıp, ülke genelinde tıkanmalar yaşanmasına neden olmakta. Ancak biz bu duruma; borçlularımız ve alacaklılarımız ile masaya oturarak çözüm ürettik ve yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

“YAŞANAN SIKINTILAR BİRİLERİ TARAFINDAN FIRSATA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR”

Yaşanan sıkıntıların bazıları tarafından fırsata dönüştürülmeye çalışıldığını da dile getiren Şahin, “Sektörümüzde yaşanan tekelleşme çalışmaları neticesinde yaşanan aksaklıklar birileri tarafından fırsata dönüştürülmeye çalışılmaktadır. Hakkımızda yaratılmak istenen algı da birilerinin işine gelmektedir” dedi.

Bu kapsamda isim vermeden Medikal Park Hastanesi’ne yüklenen Şahin, “Kentte 2012’den beri ruhsat sorunu yaşayan, hakkın hukukun yendiği bir şekilde yapıldığın dair duyumlar aldığımız bu hastane ile hukuksal bir süreç yaşadık. Bu hastanenin imar planlarına aykırı olduğunu belirterek konuyu yargıya taşıdık” diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA