GEZENDE ERİK FESTİVALİ İLE COŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GEZENDE ERİK FESTİVALİ İLE COŞTU


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi destekleri ile Gezende Köyü Yardımlaşma Derneği ve Muhtarlığı tarafından düzenlenen “11. Gezende Erik Festivali” sona erdi. Yoğun bir katılımın olduğu festivalde mahalle halkı can eriğinin tanıtımını yaparken vatandaşlar Oğuz Yılmaz konseri ile doyas

Gülnar İlçesine bağlı Gezende Mahallesi’nde düzenlenen festivale; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, CHP Milletvekili Hüseyin Çamak, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, milletvekili aday adayları, siyasi parti temsilcileri, milletvekili aday adayları ile, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

Başkan Kocamaz festivalde yaptığı konuşmada, 11. Gezende Erik Festivali’nin bolluğa ve berekete vesile olmasını dileyerek “Bu festival sadece Gezende’nin değil Gülnar’ın ve tüm bölgemizin festivali haline dönüştü. Dolayısıyla emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 30 Mart öncesi buralara gelmiştik, 30 Mart sonrasında da geldik. Ne söz verdiysek sözümüzün arkasındayız. Bugün burada gördüğünüz hizmetler, Gülnar Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyemizin ortaklaşa çabası sonucu ortaya çıktı. Ben bu festivalin inşallah birliğimize, dirliğimize, bütünlüğümüze, barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum’’dedi.
Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ise “Gezende Mahallemizin 11. Erik Festivalini Allah’ın izniyle gerçekleştiriyoruz. Gezende’nin tek ilacı eriktir. Erikler yetişmiş verim vermeye başlamış. Eriklerimiz önceden suyu olmadığı için kuruyordu. Şimdi ise suyumuz gelerek eriklerimiz en güzel şekilde yetişiyor. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Çünkü bugün bu eriklerimiz ve diğer bitkilerimiz sulanıyorsa, para ediyorsa, bütçenize bir katkıda bulunuyorsa önce Allah sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a ne kadar teşekkür etsek  azdır. Bu konuda ben sizler adına ve tüm Gülnarlılar adına kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hemşerilerinin desteğiyle buralara geldiklerini vurgulayan Günel, “Sizlere hizmetin en alasını, en güzelini yapmak için mücadele ediyoruz. Hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğimiz’’şeklinde konuştu. 
Programda düzenlenen erik güzeli ve en iyi erik yetiştiriciliği yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ve protokol mensupları tarafından verildi. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, 
MHP Milletvekilimiz Baki Şimşek, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak ve milletvekili aday adayları festivalde kurulan pazar yerinde esnafları ziyaret ederek anneler gününe özel hediyeler vererek annelerin anneler gününü kutladılar. 
Mersin Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibinin gösteriminin sunulmasının ardından sanatçıların seslendirdiği türküler, oyun havaları ile ve Oğuz Yılmaz konseri ile katılımcılar doyasıya eğlendiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA