EN SON MERSİN’DE GÖRÜLDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EN SON MERSİN’DE GÖRÜLDÜ


 

Avusturya’daki evinden "Türkiye’ye tatile gidiyorum" diyerek çıkan ve en son Mersin’de görülen gençten 104 gündür haber alınamıyor.

Kahramanmaraşlı Bozdoğan ailesi, 28 yıl önce çalışmaya gittikleri Avusturya'ya yerleşti. 57 yaşındaki Kadir ve 54 yaşındaki Elif Bozdoğan'ın 3 çocuğu dünyaya geldi. Çocukları Avusturya'da dünyaya geldiği için çifte vatandaş oldu. Gurbette işçi olarak çalışan baba Bozdoğan çocuklarını okutup büyüttü. 

Bozdoğan çiftinin 3 çocuğunun en küçüğü olan ve fırıncılık yapan 21 yaşındaki Hacı Bayram Bozdoğan geçen eylül ayında "Türkiye'ye tatile gidiyorum" diyerek evden çıktı. Bozdoğan, bir süre sonra telefonda görüştüğü ailesine "Ben Almanya'ya çalışmaya gidiyorum" dedi. Ailesiyle 29 Ocak'a kadar telefonla irtibat kuran Bozdoğan'dan bu tarihten sonra haber alınamadı.
Aile, çocuklarından haber alamayınca onu bulmak için önce Almanya'da araştırma yaptı. Ancak burada izine rastlamayınca Türkiye'ye geldi. Yapılan araştırma sonunda Türkiye'ye İstanbul'dan giriş yaptığı, en son ise Mersin'de görüldüğü tespit edildi. Aile şimdi Avusturya'da yaşamlarını bırakıp Türkiye'de il il oğullarını arıyor ancak aradan 104 gün geçmesine rağmen oğullarından hiçbir haber alamıyor. 
Adana’da yakınlarının evine gelen anne Elif Bozdoğan, “Yavrum ne olursun çık gel senin hayatından endişe ediyoruz, bütün akrabaların seni arıyor. Biz artık çok korkuyoruz" diye ağladı. 
Baba Bozdoğan ise oğluyla en son 29 Ocak'ta görüştüklerini, o günden bu yana haber alamadıklarını, her yerde aramalarına rağmen izinlerinin de bir hafta sonra bittiğini belirtti. Oğlunun hayatından endişe ettiklerini dile getiren Kadir Bozdoğan, İstanbul polisine kayıp başvurusu yaptıklarını ancak oradan da bir iz bulamadıklarına değinerek, oğlunu görene, yerini söyleyene mutlaka bir mükafat vereceğini söyledi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA