ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN, ÖZEL SERGİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN, ÖZEL SERGİ


 

Mersin’in Toroslar ilçesindeki eğitim kurumlarından Ali Kuşçu Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, hazırladıkları resim sergisiyle yetenek ve becerilerini ortaya koydu.

Okuldan yapılan açıklamaya göre; 8 özel eğitim öğrencisinin 2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde görsel sanatlar dersi kapsamında, resim öğretmenleri Tuğba Küçükbahar’ın rehberliğinde yapmış oldukları çalışmalar;  sanat sokağında bulunan Teoman Ünüsan Sanat Galerisinde beğeniye sunuldu.

Engelliler Haftası nedeniyle 7 Mayıs’ta başlayan ve 14 Mayıs Pazartesi gününe kadar Mersinlilerin izlenimine sunulan serginin açılışı; Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Hıdır Akkılıç, Okul Müdürü Uğur Bal, İlçel Sanat Kulübü Başkanı Sedat Aydıner, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.
Ali Kuşçu Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Resim Öğretmeni Tuğba Küçükbahar, özel eğitim öğrencilerinin el ve zihinsel becerileri ile yeteneklerini geliştirmeleri için önemli olan bu çalışmanın onları daha mutlu ettiğini ve özgüvenlerini de olumlu yönde etkilediğini belirterek, sergiye sunduğu katkılarından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti.
Küçükbahar, serginin 14 Mayıs Pazartesi gününe kadar Teoman Ünüsan Sanat Galerisinde açık olacağının bilgisini vererek, tüm vatandaşları davet etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA