ÇİMSA ENGELLERİ KALDIRIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇİMSA ENGELLERİ KALDIRIYOR


 

Çimsa, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve iş ortaklarının desteği ile engelleri kaldırmaya devam ediyor

Çimsa, kalıcı değer yaratma hedefiyle yürüttüğü toplumsal yatırım çalışmalarına devam ediyor. Çimsa’dan yapılan açıklamaya göre; 2015 yılından itibaren sürdürülebilir bakış açısıyla hareket ederek, engelleri ortadan kaldırmak için çalışan Çimsa, bu yıl da Mersin Büyükşehir Belediyesi ve iş ortakları ile birlikte Engelliler Haftası kapsamında toplam 50 adet akülü tekerlekli sandalyeyi engelli bireylere teslim etti. Engelli bireylerin geleceğe umutla bakabilmelerini sağlayacak imkânların yaratılması için her kesime büyük görev düştüğü bilinciyle hareket eden Çimsa, 4 yılda hediye ettiği toplam 161 adet akülü tekerlekli sandalye ile bireysel ve toplumsal refah seviyesini yükseltmeyi amaçlıyor.

ÇOCUKLARA EĞİTİM DESTEĞİ
Küreselleşme ile beraber şirketlerin toplumsal ve çevresel duyarlılıkları ile sürdürülebilirliğe olan katkıları önem kazandı. Bu farkındalıkla Çimsa, ürettiği katma değeri, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri vasıtasıyla toplumla paylaşmakta; fabrikalarının bulunduğu ve operasyonlarından doğrudan etkilenen şehirler başta olmak üzere ülke genelinde paydaşlarının ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak kaynak ve imkân sağlamaya odaklanmakta.
Çimsa, çevreyi ve insanı temel alan, toplumsal ve bireysel refah seviyesini yükseltmeyi amaçlayan projelerle eğitim alanında çocuklara katkı sağlamakta. 2011 yılında 32 çocuğun katılımıyla başlayan Yaz Çocukları Projesi, 2017 yılı itibarıyla 742 çocuğa ulaştı. Proje kapsamında psikolog, drama ve spor eğitmenleri aracılığıyla, 7-12 yaş arası çocuklara kapsamlı eğitimler sunuluyor. Bir diğer proje kapsamında ise, 2017 yılında Niğde Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin Çocuk Üniversitesi Bölümü işbirliği ile çocuklara geri dönüşüm ve atıkların değerlendirilmesi hakkında eğitim verildi. Çimsa ayrıca sağlık, çevre, kültür-sanat, spor gibi alanlarda da sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmekte.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA