MERSİN DESTEKLİYOR MEÜ BASKETBOL BAŞARIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN DESTEKLİYOR MEÜ BASKETBOL BAŞARIYOR


 

Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Üniversitesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, kentten aldığı destek ile genç yeteneklerin adresi olmaya devam ediyor.

ALİ ŞANLI

Sezon boyunca kulübe destek veren sponsorlar için bir teşekkür mesajı yayınlayan Kulüp Genel Menajeri Suat Özdal, bu destekler sayesinde gençlere büyük imkanlar yaratıldığını söyledi. 
Özadal yaptığı açıklamada forma sponsoru Ankasport sportbox.com'a, su sponsoru Bahcepinar'a, hastane sponsoru Mersin City Hospital’a, kıyafet sponsoru Saatcıoğlu optik&saat'e, ses ve müzik sponsoru Çukurova Müzik ile yemek sponsoru Sabah Lokantaları ve Yedi Kardeşler Restoranta, 2017/2018 sezonunda verdikleri destek için teşekkür etti. Özdal, 2017/2018 Türkiye Kadın Basketbol Ligi (TKBL) sezonunda zorlu müsabakalar yaptıklarını belirterek, “Başarılı bir sezon geçirdik ve ligin istikrarlı takımları arasında yer aldık. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkürler ediyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Yunus Yıldırım ise başta coach Mustafa Secerlioğlu olmak üzere teknik ekip ve sporcuları tebrik etti. “İyi bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederiz. Spor adamları olarak üniversite kadın basketbol takımımızın ligde kalıcı olması için çalışmalar içindeyiz. Altyapı spor okulları çalışmalarımız devam ediyor. Kendi tesislerimizde sağlıklı ortamda deneyimli antrenörler eşliğinde basketbol, voleybol, yüzme ve  tenis gibi bir çok branşta yetenekli gençlerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Mersin Üniversitesi Spor Kulübü olarak; genç yetenekleri aramaya devam edeceğiz” dedi.

İLGİNÇ SEZON OLDU
2017/2018 Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi; bu sezon 20 takım ile start vermişti. Osmaniye ve Ordu Spor bütçe sorunu nedeni ile ligden çekilmiş, Kastamonu Ilgaz ve Fenerbahçe Gelişim takımları, lig sonunda yapılan müsabakalar sonucunda ligden düşen diğer 2 takım olmuştu. Mersin Üniversitesi ise ligi 10 sırada tamamladı. 2018/2019 Türkiye Kadınlar Basketbol 1 Ligi, yeni sezonda 18 takımla oynanacak. Bu yıl Galatasaray Gelişim ve Ordu Açı Spor takımları bir üst lige çıktılar. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA