FESTİVALE RENK KATTILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FESTİVALE RENK KATTILAR


 

Silifke’deki festivalin sportif etkinlik ayağında gerçekleşen ve büyük ilgi gören Veteranlar Futbol Turnuvası’nda şampiyon Silifke Masterler oldu.

ALİ ŞANLI

Silifke’de 10-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenen 45. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali bu yıl büyük ilgi gördü. Renkli görüntülere sahne olan festival kapsamında Veteranlar Futbol Turnuvası da düzenlendi. Turnuvaya 3 Silifke temsilcisi Silifke Masterler, Silifke Poyraz Veteranlar ve Silifke Veteranlar’ın yanı sıra Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Kırşehir ve Niğde takımları katıldı. 
Lig maçı havasında geçen karşılaşmalar bol gollü geçti. Rakiplerini bir bir geçerek adını finale yazdıran Silifke Masterler ile Kırşehir Masterler oldu. Tempolu ve zevkli geçen final karşılaşmasında mutlu sona ulaşan takım Silifke Masterlar oldu. 

GÖZ KAMAŞTIRDILAR
Futbola yıllarını veren ASKF Başkanı Mithat Ertaş ile Futbol İl Temsilcisi Ahmet Karataş ilerlemiş yaşlarına rağmen sahada inanılmaz hareketler yaptılar. Çok kısa süre sahada kalmalarına rağmen yaptıkları klas hareketlerle gençliklerinde ne kadar kaliteli futbolcu olduklarını gösterdiler.

FUTBOL EMEKÇİSİ
Yakın zamanda burnundan ameliyat olmasına rağmen futbol sevgisi ağır basan genç ve başarılı teknik adam Mehmet Nacir da arkadaşlarını yalnız bırakmayarak kulübeden destek verdi.

3 SİLAHŞÖRLER
her Vetaran maçında boy gösteren muhteşem üçlü; Mahmut Yeşilyaprak, Sedat Hazımoğlu ve Şenol Kırsakal da Silifke'de de iş başındaydı. Tecrübeli ayaklar yıllar geçse de kalitelerinden bir şey kaybetmediklerini başarılı performansları ile ortaya koydular. 

KURT HOCA
Futbola yıllarını veren, hemen hemen her kategoride çalışma fırsatı bulan Muhsin Hergeleci ise bu defa arkadaşlarına hocalık yaptı. Kurt teknik adam Hergeleci turnuvanın 2. maçında kendini tutamayarak son yarım saat sahaya girerek resital sunması görülmeye değerdi.

FUTBOL UZMANI
Herkes onu Bulgar Mehmet diye bilir. Top en çok onun ayağına yakışır. Sağa bakarken sola top atabilen, futbola her şeyini veren Mehmet Atay, saha içi başarılarının yanı sıra teknik adam özelliğini de Silifke’de bir kez daha  ortaya koydu.

ALKIŞI EN ÇOK O ALDI
Yıllarca başta Mersin İdman Yurdu olmak üzere bir çok takımın formasını giyen Orhan Altay ise bu turnuvada kaleye geçmek yerine orta sahada oynadı. Attığı uzun paslarla 10 numara giyen tüm futbolcuları kıskandıracak toplar atan Altay, maçlar öncesi yaptığı stand up ile de arkadaşlarının neşe kaynağı oldu.
Saha içinde Orhan Altay’ın attığı uzun toplara arka arkaya koşan Erçin Çelikkaya ise sahayı Orhan'ın sırtında terk etti. Maçın son bölümünde uzun toplara koşmaktan yorulan Çelikkaya, futbol oynadığı dönemlerde bu kadar koşmadığının altını çizerek her şeye rağmen Orhan Altay’a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA