TOROSLAR’DA AKROBASİ ŞOV VAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA AKROBASİ ŞOV VAR


 

Toroslar Belediyesi, Türkiye’de ilk kez Mersin’de gerçekleştirilecek Stunt (Motosiklet Akrobasi) Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında; Gençlik Spor Bakanlığı, Toroslar Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Mersin Motosiklet Spor Kulübü organizasyonunda yapılacak Türkiye Stunt (Akrobasi) Şampiyonası;  19 - 20 Mayıs 2018 tarihlerinde Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek.

Mersin de ve Türkiye de ilk olması nedeniyle Türkiye genelinden toplam 17 sporcunun katılacağı şampiyona;  motosiklet kazasında hayatını kaybeden sporcular Yunus Emre ve Abidin Gül anısına gerçekleştirilecek.
Yarışma,  Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından görevlendirilen jürinin puanlama sistemine göre ilerleyecek. Şampiyonada başarı gösteren ilk üç sporcuya ; 5 bin TL, 3 bin TL ve bin TL para ödülü verilecek. Sporcuların ve etkinliğin tanıtım lansmanı ise; 18 Mayıs Cuma günü 18.00 ile 19.00 saatleri arasında Mersin KİPA AVM de yapılacak.
19 Mayıs Cumartesi günü saat: 09.00’da  Tevfik Sırır Gür Stadı önünden Bayrak korteji ile başlayacak programın açılışı saat:11.00’de Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.Şampiyona; 20 Mayıs Pazar günü 11.00 ile 19.00 saatleri arasında Çeyrek Final, Yarı Final ve Final müsabakalarının ardından ödül töreni ile son bulacak.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türkiye’de ilk kez organize edilen ve Ülkemizin çeşitli illerinden gelecek sporcuları buluşturacak şampiyonaya Toroslar’da ev sahipliği yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, tüm sporseverleri bu hafta sonu düzenleyecekleri organizasyona davet etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA