ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU


 

Bir süre önce Anamur Belediyesi, Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü işbirliği ile Burhanettin Kocamaz Tenis Kortlarında başlayan teniz turnuvasında sona gelindi.

30 Erkek, 20 kadın sporcunun katılımıyla yaklaşık 3 hafta süren turnuvanın ödül töreni Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin katılımı ile gerçekleşti.

Turnuvada bayanlarda 1. olan Zübeyde Dalaklıoğlu'na, 2. olan Kiraz Topçu'ya erkeklerde 1. olan Akif Baysaloğlu'na, 2. olan Alaaddin İmdat'a Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından ödülleri takdim edildi.
Tenis sahasında gerçekleşen törende konuşan Türe “Öncelikle burada en büyük teşekkürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a etmek istiyorum. Müteahhitten kaynaklanan bazı sorunlar oldu buranın inşası sırasında ama Büyükşehir Belediyemizle birlikte elele vererek hallettik Allah’ın izni ile. Ve şimdi burada sizlere hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah hep birlikte el ele daha büyük turnuvalara imza atarız” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA