İYİ PARTİ ADAY ADAYLARI SAHNEYE ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ ADAY ADAYLARI SAHNEYE ÇIKTI


 

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala, İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayları görücüye çıktı. Adayların çoğunluğunun kadın ve gençlerden oluşması dikkat çekti.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de teşkilatlanmasını kısa süre içerisinde tamamlayan İYİ Parti’de aday adayları kendilerini tanıttı. İl Binası'nda gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısında 84 aday adayı sahneye çıktı. Aday adaylarının kendilerini tek tek tanıtmasının ardından sonra konuşan İl Başkanı Servet Koca, Mersin’de aday adaylığı için başvuru yapanların yüzde 60’ının kadın ve gençlerden oluştuğunu söyledi. 

“25 HAZİRAN SABAHI GÜNEŞLİ BİR GÜNE UYANACAĞIZ”
İYİ Parti olarak hedeflerinin demokratik ve laik düzenin tekrar geri getirmek olduğunu dile getiren Koca, “Amacımız, genel başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olarak seçilmesidir. 25 Haziran sabahından itibaren doğacak olan iyilik güneşiyle insanlarımızın kalbinin, ülkemizin geleceğinin ısınacağı aşikardır. Dolayısıyla milletvekili aday adaylarımız 21 Mayıs günü açıklanacak liste ile birlikte çalışmalarına başlayacak. İlimizin bütün ilçelerinde, sokaklarında, mahallelerinde çalışmalar yaparak 24 Haziran seçimlerde maksimum başarıyı sağlayarak amacımıza hizmet edeceklerdir. Kadın erkek aday sayısı oranı ise listemizde en yüzde 25 oran uygulanacaktır. 13 kişi içerisinde zannediyorum 3 veya 4 tane kadın adayımız olacaktır. Partimize milletvekilliği için aday olanların yarısından çoğu kadın ve genç arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Kadın ve genç arkadaşlarımızın oranı yüzde 60 civarındadır” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA