“NELER OLUYOR?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“NELER OLUYOR?”


 

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Emniyet personeline ağır ithamlar!

FETÖ Soruşturması kapsamında tutuksuz olarak yargılanan MHP’li Meclis Üyesi Özgür Sanal, savcının haklarında beraat talep ettiğini söyleyerek, ağır ithamlarla emniyet personeline yüklendi. Kamuoyuna bomba gibi düşen konuşmaya Kocamaz da destek verdi. 

Mehmet Nabi Batuk

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı 1. Oturumuna FETÖ soruşturması açıklamaları damga vurdu. MHP’li Meclis Üyesi Özgür Sanal’ın açıklamaları kamuoyuna bomba gibi düşerken, o dönemde soruşturmayı yürüten emniyet mensuplarına ağır ithamlarda bulunuldu. 

“KUMPASÇILAR BİR KEZ DAHA KAYBETTİ”
FETÖ soruşturması kapsamında 9 bürokratla birlikte tutuklanan ancak bir ay sonra tahliye edilen MHP’li meclis üyesi Özgür Sanal, Cumhuriyet Savcısının mahkeme heyetine sunduğu mütalaa da haklarında beraat talep ettiğini öne sürdü.  Hakkında soruşturma yürüten emniyet mensuplarına ağır ithamlarda bulunan Sanal, “15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra tutunamayan ve puslu havadan yararlanmaya çalışan bir grup bir kez daha mağlup oldu. Adaletin terazisi bir kez daha doğru tarttı. Belediye başkanımızın ilk günden beridir kumpas olarak nitelendirdiği suçlamaların gerçek dışı olduğunu yüce Türk adaleti tarafından tescillendi. Kumpasçılar, iftiracılar, devlet millet düşmanları ve kriptocular bir kez daha kaybetti. Ben tutuklandıktan 30 gün sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldım. Birçok arkadaşımız aylarca cezaevinde yattı. Hiç hak etmedikleri uzaktan yakından alakaları olmayan suçlamalara maruz kaldılar. Şantaj ve tehditlerle muhatap oldular. Kamuoyu önünde bazı kişi ve kurumlar tarafından linç edildiler. Şükürler olsun 15 Temmuz sonrası puslu havadan yararlanmak isteyenlerin hesabı yüce Türk adaletinin önünde bertaraf oldu” dedi.

“YAPILAN SUÇLAMALARIN AYNI EKİP TARAFINDAN YÖNELTİLDİĞİ DE ORTAYA ÇIKTI”
Haklarındaki muhakemeyi yürüten Cumhuriyet Savcısının mahkeme heyetine sunduğu mütalaasında FETÖ Terör Örgütü ile hiçbir bağlarının olmadığına karar verdiğini söyleyen Sanal, “Bu dava bir kumpas davasıydı. Kurulan kumpas bugün ayan beyan ortaya çıktı. Bizzat korkumuzda verilecek hesabımızda yoktu. Asıl hedef başkanımızdı ama o kendisinden emindi. Hiçbir tehdit ve şantaja pabuç bırakmayarak, hem kendisinin hem de bizim masumiyetimize inandı. 15 Temmuzun hemen ardından verilen süreçte çamur at izi kalsın mantığıyla dikkatleri başka yöne çekmek isteyenlerin hesaplarını boşa çıkarttık. Daha sonra Gizli Tanık İsimli bir sosyal medya hesabından yapılan suçlamalarla aynı şekilde aynı ekip tarafından yöneltildiği de ortaya çıktı. Allah doğrularla ve inananlarla beraberdir. Suçsuz olduğunu biliyorduk bu inancımızı da hiç kaybetmedik ve doğru yoldan hiç sapmadık. Mesnetsiz suçlamalarla muhatap olduğumuz dönemde mal bulmuş mabidi gibi üzerine çalınanlar yüce Türk Adaletinin verdiği kararı neden görmezden geliyorlar. Bir buçuk yıl önce gazetelerde internet sitelerinde suçlayıcı ve aşağılayıcı manşetler atanlar şimdi nerelerdeler. Adalet herkese lazım. O puslu dönemin sözde suçlamalarını temcid pilavı gibi sürekli gündeme getirenler bundan sonra ne yapacaklar” diye konuştu.
Sanal’a destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da “Bizim mücadelemiz sonuna kadar sürecek” dedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA