YOLUNUZ AÇIK OLSUN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YOLUNUZ AÇIK OLSUN


 

2017-2018 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 6’şar takımlı 19 grupta başladı.

ALİ ŞANLI

Turnuvanın Karaman ayağında; Mersin İdman Yurdu, Konya Karakartallar, Adana Seyhan Bld, Kırşehir Bld, Osmaniye’den Kadirli Savun ve Hatay’dan Tavla Gençlik takımları ile mücadele edecek.
Kırşehir'de ise, Mersin Akdeniz Bld, Konya Kadıköyspor Aksaray Kılıçarslan O.O., Kayseri Atletikspor, Niğde 2005 Azatlıspor ve Yozgat Bozokspor takımları mücadele ediyor.

İYİ BAŞLANGIÇ YAPTI
Günün ilk maçlarında Akdeniz Belediyespor, Kayseri Atletikspor takımı ile karşı karşıya geldi. Tempolu ve zevkli geçen maçta ilk yarı gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya da hızlı bir giriş yapan Mersin ekibi Akdeniz Belediyespor, Esatcan Yıldırım’dan gelen 2 gol ve Berk Pişkin’in attığı 1 gol ile karşılaşmayı 3-0 kazandı. Şampiyonaya galibiyetle başlayan Akdeniz Belediyespor 2. Maçında Konya Kadıköyspor ile karşı karşıya gelecek.

NET GALİBİYET ALDI
U15 Ligi Türkiye Şampiyonası’nda Karaman’da sahaya çıkan Mersin İdman Yurdu da şampiyonaya galibiyetle başladı. A takım düzeyinde kötü bir dönem yaşayan Mersin İdman Yurdu alt kategoride U15 takımı Türkiye Şampiyonası’nda sergilediği futbol ile gelecek için umut verdi. Şampiyonanın ilk gününde Kadirli Savunspor’u 3-0 gibi net skorla geçen Mersin ekibi ikinci maça umutlu çıkacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA