KUTLAMALAR DOLU DOLU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUTLAMALAR DOLU DOLU


 

Mersin’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarının kutlama hazırlıkları tamamlanırken; etkinlikler saat 08.00’de Cumhuriyet Alanı’nda başlayacak.

KIYMET GÖKÇE

Mersin’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü nedeniyle organize edilecek kutlama törenlerinin hazırlıkları tamamlandı. Kamu kurumu ve çeşitli siyasi ve sivil toplum kuruluşlarınca gerçekleştirilecek kutlamaların adresi bu yılda Cumhuriyet Alanı olacak. Mersin Valiliği tarafından organize edilecek kutlama programı 10 mayısta gerçekleştirilen yürüyüşlerle başlamıştı. Valiliğin kutlama etkinlikleri sabah saat 08.00’de başlayacak. Kent protokolü meydanda buluşarak meydanda yer alan Atatürk büstüne çelenk sunacak. Çelenk sunumunun ardından Mersin Valisi Ali İhsan Su beraberinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz ile birlikte tören kıtasını selamlayacak. Mersin Valiliğinin programının ardından aynı meydanda CHP Mersin İl Örgütü’nün kutlama programı başlayacak. Atatürk büstüne çelenk sunumunun ardından günün anlam ve önemine ilişkin basın açıklaması gerçekleştirilecek.  

“ÇYDD MERSİN ŞUBESİ TÜRKAN SAYLAN’I ANACAK”
Öte yandan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kentin birçok noktasında düzenlenecek törenlerle sürecek. Edinilen bilgiye göre Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Üyeleri Yenişehir’de yer alan Türkan Saylan Parkında buluşacak. Saat 12.00’da gerçekleştirilecek programda anıta çelenk takdim edilecek ve basın açıklaması gerçekleştirilecek. Ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi üyeleri de günün anlam ve önemine ilişkin dernek binasında açıklama yapacak.

MEZİTLİ’DE ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ
Mezitli Belediyesi tarafından saat 19.19’da organize edilecek “19 Mayıs Özgürlük Yürüyüşü” için ilçe belediyesi önünde toplanacak kortej buradan Demokrasi Meydanına yürüyecek. 

TOROSLAR’DA MOTORSİKLETÇİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
Toroslar Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte, ilçedeki Cumhuriyet alanında saat 11.00 ile 17.00 saatleri arasında Türkiye’nin ilk Stunt Şampiyonası (Motor Akrobasisi) düzenlenecek.

SAHİL GÜVENLİK BOTU HALKIN ZİYARETİNE AÇILACAK
Mersin Valiliği’nin kutlama programı kapsamında yeni yetişen genç nesillere denizciliğin tanıtılması, sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla saat 11.00 - 18.00 arasında Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı bağlı Sahil Güvenlik Botu Mersin Marina'da halkın ziyaretine açılacak.

FERHAT GÖÇER ATATÜRK PARKINDA SAHNE ALACAK
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kutlama programına göre de ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Atatürk Parkı'nda düzenlenecek 19 Mayıs Gençlik Konseri’nde Mersinliler ile buluşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA