Dostluk ve Barış Rallisi’Nin son durağı: Mersin | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dostluk ve Barış Rallisi’Nin son durağı: Mersin


 

Avrupa Birliği Bakanlığının desteğiyle, 10 ülkeden 100 araç ve 250 sporcunun katılımıyla, 5 Mayıs’ta Strazburg’dan start alan ‘Europa-Orient Dostluk ve Barış Rallisi’nin son durağı Mersin oldu.

Mersin Valisi Ali İhsan  Su’nun Avrupa Birliği Bakanlığının desteğiyle, bu yıl 13’üncü kez 10 ülkeden 100 araç ve 250 sporcunun katılımıyla, 5 Mayıs'ta Strazburg'dan start alan ‘Europa-Orient Dostluk ve Barış Rallisi kapsamında Mersin’e gelen sporcularla bir araya geldi. Vali Konağı önünde gerçekleşen buluşmada, sporcularla yakından ilgilenen Vali Ali İhsan Su, onlarla bir süre sohbet ederek organizasyonun amacı ve son durağı Ürdün olan ralli güzergahı hakkında rallinin Türkiye koordinatörü Nadir Serin’den bilgi aldı. Sohbet sırasında yaptığı konuşmada, organizasyonun bir ayağının da medeniyetler beşiği Mersin olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali İhsan Su, rallinin halklar arasındaki kaynaşmanın ve dünya barışının artmasına katkı sağlaması temennisinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA