Tarsus’tan Ankara çıkarması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’tan Ankara çıkarması


 

Tarsus İdmanyurdu, 23 Mayıs’ta Kızılcabölükspor ile Ankara’da oynayacağı 2. Lige yükselme final maçı için adeta çıkarma yapmaya hazırlanıyor!

ALİ  ŞANLI

Spor Toto 3. Lig 3. Grup Play-off yarı final maçında Tarsus İdman Yurdu, sahasında Elaziz Belediyespor’u 3-2 yendi. İlk müsabakada Elaziz Belediyespor’u 5-2 yenen Tarsus İdman Yurdu finalde Kızılcabölük’le karşı karşıya gelmeye hak kazandı. Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü final maçı için adeta Ankara’ya çıkarma yapma hazırlığına girişti. 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat:16;00’da Ankara Osmanlı Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için kulüp; Çarşamba sabah saat 06:30’da eski Adliye binası önünden ücretsiz otobüs kaldırma kararı aldı. Ayrıca; maç ile ilgili stat giriş bileti almak isteyen taraftarlar için bilet satış noktası olarak Tarsus Şehir Stadyumu’nda bir stant kuran TİY, 5 TL değerindeki final maçı bilet ücretinin kulüp tarafından karşılanması için de karar aldı. Oynanacak olan stadyumda Pasolig uygulaması olduğundan bilet alacak taraftarlara kimlikleri ile birlikte başvurmaları gerektiğini açıklayan TİY yetkilileri, Passoligi olmayan taraftarlara 1 defaya mahsus olarak geçici kart verileceğini de bildirdi.

OTOBÜS SAYISI 30’A ÇIKARILDI

Öte yandan Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege yaptığı açıklamada Ankara’ya 30 otobüs kaldıracaklarını söyledi. Taraftarı maça davet eden Ege, daha önceden 10 otobüs kaldırma kararı aldıklarını ancak gelen taleplere cevap verebilmek için inisiyatif kullanarak 30 otobüs tahsis edeceklerini belirtti. Final maçının önemine vurgu yapan Başkan Önder Ege “Taraftarın Ankara’da takıma sahip çıkacak desteği verebilmesi için çaba sarf ediyoruz. Bunun neticesinde 30 otobüs ayarlandı ve stada giriş için ödenmesi gereken bilet paralarını da kulübümüz ödeyecek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA