MERSİN’DE 19 MAYIS COŞKUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE 19 MAYIS COŞKUSU


 

Mersin Valiliği’nin organize ettiği törende, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99’uncu yılı büyük bir coşku ile kutlanırken; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ekibinin gösterisi nefes kesti.

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamada, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenlen törenle kutlandığı bildirildi. Törene Mersin Valisi Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Milletvekili Hüseyin Çamak, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz ve il protokolü katılırken, etkinlikler saygı duruşunda bulunulması ve akabinde şanlı İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra Engelliler Gençlik Merkezi özel sporcuları tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi devam eden tören, öğrenciler tarafından okunan şiirler, halk oyunları gösterileri, ritmik jimnastik, trambolin gösterisiyle devam etti.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ekibinin gösterisinin de nefes kestiği kutlama töreni anı fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA