ŞAMPİYON AKDENİZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON AKDENİZ


 

Akdeniz Belediye Spor Kulübü U15 Futbol Takımı, namağlup bir skorla elde ettiği Mersin Şampiyonluğu’nun ardından, Kırşehir’de oynadığı 3 maçı da kazanarak 1. Kademe Şampiyonu oldu.

ALİ ŞANLI

TFF U15 Ligi 2017-2018 Türkiye Şampiyonası 1.kademe maçları tamamlandı. 6'şar takımlı 19 grupta oynanan maçlar sonunda gurup 1’incileri belli oldu. Kırşehir’de oynadığı 3 karşılaşmadan galip ayrılan Akdeniz Belediye Spor U15 Futbol oyuncuları, namağlup bir skorla kazanarak Türkiye Şampiyonası U15 Ligi 1’inci Kademe Şampiyonu oldu. Takım, böylelikle ligin 2’nci kademe maçlarına katılmaya hak kazanmış oldu.  

U15’li sporcular; sevinç ve başarılarını, kendilerini yalnız bırakmayan Kafile Başkanı ve Kaleci Antrenörü Metin Çelik ile Antrenörler Orhan Hüseyinoğlu ve Taki Bakar ile soyunma odasında paylaştılar. 

RAKİPLER BELLİ OLDU
Öte yandan, ikinci kademe müsabakaları, birinci kademede grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 ayrı grup merkezinde; final müsabakaları ise ikinci kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla oynanacak.
1.kademe maçları sonunda şampiyon olan Akdeniz Belediyespor 2.kademe maçında İskenderun Karaağaç, Diyarbakır DSİ ve Diyarbakır Ergani Gençlerbirliği takımları ile oynayacak. Maçların oynanacağı ile ve maç saatleri TFF tarafından açıklanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA