KORKUTAN YANGIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KORKUTAN YANGIN!


 

Mersin Serbest Bölgesi’nde bulunan bir soğuk hava deposunda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İtfaiye ekipleri bölgede yangını söndürme çalışması yürütürken, bölgeye TOMA araçları da yönlendirildi.

Mersin Serbest Bölgesi'nde bulunan bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde bulunan Serbest Bölgesi'ndeki bir soğuk hava deposunda saat 16.00 sularında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede bütün depoyu kaplarken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Deponun etrafından yangına müdahale edilirken, aşırı rüzgar nedeniyle ekipler zor anlar yaşıyor. Bir yandan yangın çıkan depoyu söndürmeye çalışan ekipler, bir yandan da çevre iş yerlerine yangının sıçramasını önlemeye çalışıyor. 

İtfaiye ekipleri bölgede yangını söndürme çalışmasını sürdürürken, bölgeye destek amaçlı TOMA araçları da yönlendirildi. Yangında yaralanan bir kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA