RAMAZAN’A YAKIŞIR İFTAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RAMAZAN’A YAKIŞIR İFTAR


 

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Mersin Valiliği himayesinde şehit yakınları ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına ev sahipliği yaptı.

Mersin’de Ramazan ruhuna yakışır bir iftar programına imza atıldı. Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre; Vali Su ve eşi Zeliha Su, şehit yakınları ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına ev sahipliği yaptı. Çok sayıda şehit yakını ve gazi ile ailelerinin ağırlandığı programa; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve il protokolü üyeleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve yemek duası ile devam eden programda Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, masaları tek tek dolaşarak şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle yakından ilgilendi.

“ÜLKEMİZE YÖNELİK HER TÜRLÜ SALDIRIYA ANCAK BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE KARŞI KOYABİLİRİZ”
 Yemeğin ardından bir konuşma yapan Vali Su, şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu ifade ederek, Ramazan ayında birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duyguları ile yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığına dikkat çekti.
Ülkemize yönelik her türlü saldırıya ancak birlik ve beraberlik içerisinde karşı koyabileceğimizi vurgulayan Vali Su, bir ve beraber oldukça her şeyin üstesinden gelebileceğimizi kaydederek; “Bu birlik ve beraberliğin, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, hürriyetimizin ve vatanımızın bekası için sizlerin çok değerli evlatları, kardeşleri ve eşleri şehit, bir kısım arkadaşlarımız ise gazi oldu. Bu vatan, bu ülke, bu millet ve mukaddesatımız uğruna hayatlarını seve seve verdiler. Aziz şehitlerimizin çok değerli yakınları ve kahraman gazilerimiz bizim her zaman baş tacımızdır, sizlere her zaman minnet borçluyuz. Her zaman yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Vali Su sözlerini, aziz şehitlerimizi rahmetle ve kahraman gazilerimizi de minnetle anarak noktaladı.
 İftar Programı, Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’nun, gece boyunca şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile yakından ilgilenmesi ve onlarla sohbet etmesinin ardından sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA