HDP Milletvekillerini tanıttı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HDP Milletvekillerini tanıttı


 

HDP Mersin İl Örgütü 24 Haziran seçimleri öncesi milletvekilleri adaylarını tanıttı.

KIYMET GÖKÇE

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mersin İl Örgütü milletvekili adaylarını tanıttı. Özgür Çocuk Parkı’nda gerçekleştirilen aday tanıtım etkinliğinde 13 milletvekili partililerle bir araya geldi. Milletvekili adaylarının tek tanıtıldığı etkinlikte Cumhurbaşkanı adayı olan ve halen Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş’ın mesajı dakikalarca alkışlandı.

“ÜZERİMİZDE BÜYÜK SORUMLULUK VAR”

HDP Mersin 1. sıra adayı 23 Van milletvekili Fatma Kurtulan burada partililere hitap etti.  Erken seçim kararının doğru bir karar olduğunu kaydeden Kurtulan, “Erken seçim kararı ile birlikte partimiz hazırlıklarını süratle tamamladı. İnanç özgürlüğü, eşit yurttaşlık, emeğinin hakkını, demokrasiyi, barışı, kadın özgürlüğünü isteyenlerle, gençlerle, kadınlarla yola çıktık. Mecliste üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz. Üzerimizde büyük sorumluluk var. Kilit noktada olan parti biziz” diye konuştu.

HDP Mersin 2. sıra adayı 25. Dönem Adana Milletvekili Rıdvan Turan, sözlerine Soda Sanayi’de direnişte olan işçileri selamlayarak başladı. 24 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceğinin belirleneceği bir seçim olduğunu belirten Turan, “Başkanlık sistemi ülkeyi felakete sürükleyecek bir sistemdir. OHAL altında seçime gidiyoruz. OHAL’e rağmen kazanacağız. Halklar, kadınlar, emekçiler ülkenin yönetiminde söz sahibi olacaklar. Demokratik, eşit bir ülkeyi hep beraber kuracağız” dedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA